INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRIMERA DIVISION ARE CEI MAI BUNI MARCATORI

Nici un alt campionat din Europa nu poate ţine pasul cu Primera! Messi şi Ronaldo, cei mai buni marcatori!

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 februarie 2011 18:12

FC Barcelona şi Real Madrid impun ritmul cînd e vorba de cei mai buni marcatori din Europa: Lionel Messi are 25 de goluri înscrise, Cristiano Ronaldo are 24. Doar Berbatov, în Premier League, se apropie cît de cît de cei doi. Lupta pentru "Gheata de Aur" se dă tot în Primera Division.

Prima ligă spaniolă se poate lăuda cu cei mai buni marcatori din Europa. Un argentinian şi un portughez luptă pentru titlul de golgheter în Primera, iar duelul e mai aprig ca niciodată, cei doi fiind despărţiţi de o singură reuşită în acest moment.

În Premier League, Berbatov a înscris de 19 ori în acest sezon, iar Tevez  a marcat de 18 ori, astfel că e greu de crezut că "Gheata de Aur" va lua drumul Angliei în acest sezon.

Nici Bundesliga nu poate ţine pasul cu Primera. Mario Gomez, de la Bayern Munchen, şi Papiss Cisse, de la SC Freiburg, au cîte 16, respectiv 15 goluri.

Serie A
se poate lăuda cu Cavani, de la Napoli, şi cu Di Natale, de la Udinese, care au înscris cîte 18, respectiv 16 goluri.

Cel mai bun marcator din Ligue 1 a adunat pînă acum 16 goluri. Se numeşte Sow şi joacă la Lille. Nene, jucătorul lui PSG e al doilea pe lista din campionatul francez, cu 13 goluri.
sursa: Marca.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
cyoby24
cyoby24  •  07 Februarie 2011, 23:26

se vede k e un articol scris in 2min....messi are 24 si cr7 25..

razvansfat
razvansfat  •  07 Februarie 2011, 19:56

mai depinde si ce vrei sa vezi la un meci de fotbal.jucatori care alearga, isi dau sufletul pe teren, centrari multe,tacklinguri te uiti la englezi,germani.Vrei rigoare defensiva,tactica dusa la extrem te uiti la italieni. Vrei driblinguri, goluri multe,spectacol te uiti la spanioli.

razvansfat
razvansfat  •  07 Februarie 2011, 19:52

recunosc ca nu urmaresc campionatul germaniei. dar am vazut koln-bayern munchen si nu inteleg ce e asa spectaculos.o gramada de pase gresite, aparari de tot rasu, fara idei de joc.tot ce se face e ori sa se scoata mingea in lateral si centrare ori minge directa pe varf.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează