INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Revelația fotbalului spaniol, curtată de Real Madrid, Barcelona și 4 echipe din Premier League: „Lumea va afla în scurt timp unde voi juca în sezonul viitor”

Nico Wlliams, în tricoul lui Atheltic Bilbao. 
Foto: Imago
Nico Wlliams, în tricoul lui Atheltic Bilbao. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2023 10:11 / Actualizat miercuri, 15 noiembrie 2023 11:00

Nico Williams (21 de ani), extrema stânga a celor de la Athletic Bilbao, este dorit de granzii fotbalului spaniol, Real Madrid și FC Barcelona, dar și de mai multe echipe din Premier League. Internaționalul spaniol spune că lumea va afla în scurt timp unde va juca sezonul viitor. 

Nico Williams, un produs al academiei lui Athletic Bilbao, intră în decembrie în ultimele 6 luni de contract și poate semna cu orice echipă îl ofertează. 

Bourceanu, opinie contra curentului înainte de finalul preliminariilor: „Ce voi spune nu va fi privit cu ochi buni”
PRELIMINARII
Bourceanu, opinie contra curentului înainte de finalul preliminariilor: „Ce voi spune nu va fi privit cu ochi buni”

Deși este dorit și de câteva formații engleze, dar și de FC Barcelona, spaniolul care deține și cetățenie ghaneză ar vrea să îmbrace tricoul lui Real Madrid, scriu cei de la AS

Nico Williams, extrema lui Athletic Bilbao, dorit de Real Madrid, Barcelona și echipe din Premier League

Cu toate acestea, conducerea lui Athletic Bilbao încearcă să îl convingă pe Nico Williams să-și prelungească înțelegerea. Bascii nu vor să-l piardă gratis pe internaționalul spaniol și vor încerca să negocieze cu Williams până în ultima zi a acestui an, 31 decembrie, mai arată sursa citată. 

Dacă nu vor reuși să ajungă la o înțelegere cu Nico Williams, șefii lui Athletic Bilbao vor trebui să accepte faptul că extrema va pleca pentru 50 de milioane de euro, clauză de reziliere pe care Real Madrid este dispusă să o plătească pentru a-l aduce pe „Santiago Bernabeu”. Barcelona, club cu probleme financiare în ultimii ani, are șanse mai mici de reușită.

Nico Williams: „Lumea va ști în scurt timp unde voi juca în sezonul viitor”

Într-un interviu acordat recent spaniolilor de la AS, Nico Williams a declarat că lumea va afla în curând unde va juca sezonul viitor. 

„Faptul că echipe mari precum Barcelona sau Real Madrid sau unele formații din Anglia mă doresc înseamnă că îmi fac treaba bine. Sunt sigur ce decizie voi lua și am încredere în agenții mei, cu care colaborez de la 11 ani. 

Voi lua această decizie împreună cu familia, cu agenții mei, cu fratele meu (n.r. - Inaki Williams). Nu e vorba doar despre mine. Familia este foarte importantă pentru mine și are un rol decisiv în luarea acestei hotărâri”, a afirmat Nico Williams. 

Nico Williams a ajuns în academia lui Athletic Bilbao, de la Osasuna. A jucat la toate formațiile de juniori ale lui Bilbao, iar în 2021 a fost promovat la echipa mare. 

De atunci, Nico Williams a adunat 95 de apariții în tricoul bascilor, a marcat 13 goluri și a dat 12 pase decisive. 

VIDEO REZUMAT | Athletic Bilbao - Celta 4-3

Citește și: 

Revoluția pregătită de IFAB » Din ce cauză pot fi fotbaliștii eliminați 10 minute: regula a fost testată cu succes

Moment răscolitor la conferința dinainte de Israel - Elveția: „Aparține unui băiat de 8 ani. E ultimul lucru din casa lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
melcul_furios
melcul_furios  •  15 Noiembrie 2023, 12:29

De ce l-ar lua Real când îl au pe Vinicius acolo? Doar Mbappe l-ar scoate din echipă pe Vini, nu oricine.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  15 Noiembrie 2023, 11:29

Stai ba la Bilbao e echipa de traditie, nu te mai satura domnu' de bani.

VanBasten1989
VanBasten1989  •  15 Noiembrie 2023, 11:13

Semneaza cu fcsb pentru titlul de vicecampion in Mamaliga.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează