INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CEHIA

Stanciu, 100 de meciuri în liga cehă » Ce cadou a primit de la antrenorul Slaviei

Articol de - Publicat luni, 18 octombrie 2021 13:08 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 14:10

Nicolae Stanciu, mijlocașul Slaviei, în vârstă de 28 de ani a primit banderola de căpitan la „centenar” și a fost unul dintre cei mai buni jucători ai roș-albilor la 3-1 cu Liberec.

Nico Stanciu se simte excelent în Cehia. A jucat în Belgia, la Anderlecht, a fost o jumătate de an și în Arabia Saudită, la Al-Ahli, dar cel mai bine a jucat la Praga. La Sparta, era MVP și căpitan înaintea de a pleca în Golful Persic. La Slavia, e printre cei mai buni jucători. Foarte influent în toate mișcările în atac ale roș-albilor.

Nicolae Stanciu, o prestație la înălțime: decisiv la două goluri

În week-end, „tricolorul" în vârstă de 28 de ani a atins „centenarul". 100 de partide jucate în campionatul ceh, la Sparta și Slavia.

Înaintea meciului jubiliar, pe teren propriu, cu Liberec, antrenorul Jindrich Trpisovski i-a făcut un frumos cadou. I-a pus pe braț banderola. Și Stanciu i-a răspuns cu o prestație la înălțime.

A deschis calea spre două goluri. Un șut puternic de la 25 de metri, respins în față de portar înaintea golului lui Bah, de 1-0, și centrare din corner la reușita lui Olayinka, de 3-1.

52de goluri (27 de reușite și 25 de assisturi) a influențat Nico Stanciu în 100 de meciuri jucate în campionatul Cehiei la Slavia și Sparta

Citește și alte știri despre stranieri: 

Olimpiu Moruțan, fază superbă împotriva lui Konyaspor! Fatih Terim: „Trebuia să cadă, 100% era penalty” » Ce a declarat românul după meci

Cristian Săpunaru, mesaj pentru Andre Villas-Boas » Cum i-a răspuns fostul său antrenor de la FC Porto

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează