INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Nicolae Stanciu, coleg cu Ianis Hagi la Rangers? „Ar fi fotbalistul perfect”

Nicolae Stanciu (27 de ani)
Nicolae Stanciu (27 de ani)

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 13:01 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 13:36

Rangers a câștigat campionatul cu numărul 55 în Scoția, după o pauză de 10 ani, și se va lupta pentru calificarea în grupele UEFA Champions League. Nicolae Stanciu (27 de ani) ar putea fi coleg cu Ianis Hagi (22 de ani) din sezonul următor, după ce numele său a fost vehiculat de presa britanică pentru un transfer pe Ibrox Stadium.

Slavia Praga a câștigat manșa tur de pe Ibrox Stadium, scor 2-0, și s-a calificat în „sferturile” Europa League, unde se va duela cu un gigant din Premier League, Arsenal. Nicolae Stanciu a fost decisv în „dubla” cu Rangers și a marcat două goluri împotriva echipei lui Ianis Hagi. Pe Sinobo Stadium a deschis scorul cu un șut puternic, iar în retur a marcat cu o execuție magnifică din lovitură liberă și a închis tabela pe arena din Glasgow. Conform publicației „The Boot Room”, Stanciu s-ar potrivi perfect în primul „11” al lui Steven Gerrard, iar internaționalul român ar putea ajunge pe Ibrox Stadium din vara lui 2021.

„Stanciu ar putea fi fotbalistul perfect pentru Rangers”

„Nicolae Stanciu a atras cu siguranță toate privirile, în special cu execuția din lovitură liberă. Rangers a suferit întotdeauna pentru că nu a avut un decar veritabil. Arfield a devenit un mijlocaș muncitor, Aribo joacă în poziția de optar și nu înscrie suficient de mult pentru a fi un număr 10. Ryan Kent și Ianis Hagi evoluează mult mai bine în extremă. Rangers are nevoie de un playmaker, unul care poate inventa un gol din nimic, iar Stanciu ar putea fi fotbalistul perfect pentru echipă. 

Se află într-o formă excelentă în acest sezon. Steven Gerrard are un istoric din a aduce jucători pe care Rangers i-a întâlnit în Europa, iar Barisic este un exemplu. Stanciu ar fi un nou caz fericit. Slavia l-a cumpărat doar cu 3 milioane de lire în vara lui 2019, iar probabil vor cere o sumă uriașă pe un fotbalist care în acest moment se află la cel mai bun joc din cariera sa”, au scris jurnaliștii de la TBR Football.

72 de partidea evoluat Nicolae Stanciu în tricoul Slaviei Praga, pentru care a marcat 16 goluri și a oferit 18 assist-uri

În sezonul 2018/19, Glasgow Rangers și NK Osijek s-au înfruntat în turul 2 preliminar din Europa League, iar Steven Gerrard l-a remarcat pe Borna Barisic de la formația croată. Fundașul stângă a ajuns pe Ibrox Stadium la 5 zile după meciul retur cu Rangers, iar formația din Glasgow a plătit 2,5 milioane de euro pentru transferul acestuia.

VIDEO. Florin Bratu, despre forma senzațională a lui Nicolae Stanciu: „Este în cea mai bună perioadă a carierei”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„Ești o nenorocită de maimuță, știi că ești!” » Colegul lui Ianis Hagi a dezvăluit abuzul șocant la care a fost supus

Cristiano Ronaldo, ultimul premiu la Juventus? Ce distincție a obținut superstarul lusitan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  20 Martie 2021, 16:43

Astia au decarul in curte si vor cai verzi pe pereti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close