INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Analiza lui Nicolas Anelka asupra jocului dezamăgitor al lui PSG: „Îl criticăm pe Neymar, dar putem face același lucru și cu Messi”

Leo Messi și Neymar
Foto: Imago
Leo Messi și Neymar Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 09:20 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 09:57

Nicolas Anelka (42 de ani), fost campion european cu naționala Franței, a vorbit despre jocul neconvingător al celor de la PSG, în ciuda faptului că la echipă se află unii dintre cei mai buni jucători ai lumii.

Deși are în componență fotbaliști precum Leo Messi, Neymar, Mbappe sau Verratti, PSG nu impresionează deloc în acest start de sezon, chiar dacă se află pe prima poziție în Ligue 1.

Anelka a analizat problema ofensivă a parizienilor, unde acesta consideră că Messi și Neymar nu se află într-o formă prea bună, dar este de părere că cei doi trebuie să joace mereu pentru a putea să-și intre în ritm.

„Neymar este în mare dificultate. Dacă antrenorul (n.r. - Pochettino) crede că trebuie să-l pună să joace pentru a-și recăpăta nivelul, îl face să joace. Lăsarea lui deoparte sau înlocuirea lui nu va remedia lucrurile. În plus, are un salariu grozav. Este o vedetă a fotbalului francez și mondial. 

Poate nu face aproape nimic în teren, sau face totul, nu știi niciodată ce s-ar putea întâmpla. Și chiar și fără ca Neymar, PSG continuă să câștige. Astăzi îl criticăm pe Neymar, dar putem face același lucru și cu Messi, pentru că începutul lui de sezon nu este extraordinar”, a declarat Anelka potrivit Marca.

Totuși, francezul a precizat importanța lui Messi în echipă și speră ca relația dintre argentinian, Neymar și Mbappe să se consolideze.

„Un jucător ca Messi, de șase ori Balon de Aur, nu poate fi judecat prea mult. Cred că cel mai important este că cei trei să reușească să realizeze o bună conexiune împreună”, a mai precizat fostul atacant.

Thierry Henry și-a dat și el cu părerea asupra jocului lui Messi

„Este izolat, atinge mingea puțin. Nu aș spune că este trist, dar izolat. Prefer să joace în centru, mi-e greu să-l văd așa. În centru, poate dicta ritmul. Trebuie să găsim o cale prin care Messi, Mbappe și Neymar să joace împreună. Nu cred că Messi poate face diferența din dreapta, deși nu am datele exacte la nivel tactic. Nu are impact, participă la joc mai rar”, a spus Henry, potrivit Diario AS.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Dennis Man și Valentin Mihăilă au ajuns „rezerve de lux”, iar Parma a bifat prima victorie după 7 etape

Partida de baschet jucată de Diletta Leotta cu Giorgio Chiellini: „Mi-era teamă să nu se transforme într-o brută”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează