INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WBA

Nicolas Anelka răspunde după ce a fost dat afară de WBA: "Dacă gestul meu e rasist, toţi preoţii sînt pedofili"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 aprilie 2014 20:34

Nicolas Anelka a oferit o replică halucinantă celor ce l-au criticat după salutul nazist invers făcut la un meci cu West Ham în decembrie.

Fostul vîrf de la WBA a admis că gestul e vulgar, dar a negat intenţia ofensatoare. "Doar pentru că nişte oameni l-au imitat în faţa unei sinagogi, atunci «quenelle» e considerat antisemit ori rasist în orice loc şi orice situaţie? După această logică, atunci toţi preoţii sînt pedofili şi toţi musulmanii sînt terorişti? Oamenilor care decid că salutul meu a fost rasist ar trebui să li se interzică urgent să mai mănînce ananas!", a declarat Anelka.

Gestul l-a costat 5 etape de suspendare, 100.000 de euro amendă şi ulterior a fost dat afară.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
gabriv
gabriv  •  05 Aprilie 2014, 10:10

Va dati seama, daca gestul ar fi fost facut de un alb?! Il crucificau astia!

luciano86
luciano86  •  05 Aprilie 2014, 09:48

ce prostie... sunt perfect deacord cu Anelka... ce oameni idioti

cornelisse
cornelisse  •  05 Aprilie 2014, 09:20

E dileala mare cu insemnatatea unor gesturi. Mai ales daca-s considerate antisemite. De parca toata lumea se-nvarte-n jurul lor. Mai da-i incolo! Cred c-ar trebui sa scoata cineva o lista a tuturor gesturilor interzise si a pedepselor care se aplica in caz de nerespectare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează