INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Nigerianul Chineme Martins a murit pe teren! Imagini zdrobitoare cu colegii lui + Ambulanța n-a pornit și a fost împinsă de 5 oameni

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2020 19:52

Chineme Martins, jucătorul echipei Nasarawa United, a murit ieri, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în timpul unui meci de campionat.

În vârstă de 22 de ani, jucătorul s-a prăbuşit pe gazon, fără să fie atins de vreun adversar, în timpul partidei cu Katsina United, notează Libertatea.

Chineme Martins a fost consultat de medicii celor două echipe, apoi a fost transportat la un spital din Lafia, unde a fost declarat mort, informează Liga Profesionistă de Fotbal din Nigeria. 

Cauza morţii tânărului fotbalist va fi stabilită după ce medicii legişti vor efectua o autopsie. În urma decesului lui Chineme Martins, Federaţia Nigeriană de Fotbal a anunţat că trebuie inspectate facilităţile medicale ale tuturor cluburilor. Forul african a precizat că nu ar mai trebui să se dispute niciun meci, dacă dotările medicale nu vor fi corespunzătoare. 

Reacţia federalilor nigerieni vine ca urmare a faptului că martorii oculari au afirmat că Martins a fost transportat cu întârziere la spital, deoarece a existat o problemă cu ambulanţa.

Colegii lui au fost extrem de afectați de vestea tragică:

Ambulanța a avut probleme, n-a putut porni și a fost împinsă de 5 oameni

Playtech: BOMBĂ! Soția lui Bănel rupe tăcerea! Reacția ȘOC, ce le-a spus fetelor


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează