INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Mbappe are 90 de goluri pe care și-a pus amprenta în Ligue 1 » „Uragan” de șuturi pe poartă în Nîmes-PSG 0-4

Kylian Mbappe, în duel cu portarul lui Nîmes, foto: Guliver/gettyimages
Kylian Mbappe, în duel cu portarul lui Nîmes, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 11:10 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 11:21

Atacantul francez Kylian Mbappe a reușit aseară o „dublă” în Nîmes-PSG 0-4 și a ajuns la 67 de reușite pentru campioana din Ligue 1. „Mi-a spus că vrea neapărat să joace și a făcut diferența”, spune Tuchel. 

Când Kylian Mbappe este apt de joc, adversarii lui PSG din Ligue 1 nu au nicio șansă. Nîmes a aflat-o pe propria piele vineri seară, mai ales că a rămas și devreme cu un om în minus. 

Mbappe a marcat două din cele patru goluri în recitalul parizian (4-0) și are cifre fantastice la doar 21 de ani. De la venirea în Capitală în septembrie 2017, a contribuit decisiv la 90 de goluri în campionat, cu 67 de reușite și 23 de assisturi. Niciun alt fotbalist din Ligue 1 nu i-a putut ține ritmul în acest interval.

PSG, 30 de șuturi în 90 de minute 

„Am vorbit joi cu Kylian și mi-a zis că se simte bine și vrea neapărat să joace. Mereu poate face diferența în teren și a confirmat-o și acum. A reușit un meci solid, concentrat permanent, a făcut presing sus, a recuperat multe mingi, a creat ocazii și pentru adversari a fost foarte complicat", a explicat antrenorul Thomas Tuchel. 

PSG a bombardat poarta gazdelor, cu 30 de șuturi. Doar în ediția 2006-2007, de când Opta ține statistici, doar contra lui Ajaccio a expediat mai multe, 35!

Citește și alte știri despre Ligue 1:

Kylian Mbappe și vedetele de la PSG au făcut show la ziua lui Cindy Bruna » Imagini hot cu modelul francez

Plan ireal la Juventus! Renunță la Cristiano Ronaldo pentru cel mai tare transfer din istorie » Mutare de 400 de milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează