INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Noi probleme la Barcelona » Încă un jucător al catalanilor a fost acuzat de fraudă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 16:47

După Messi și Mascherano, acum și Adriano are probleme și va fi acuzat de fraudă fiscală.

Cotidianul spaniol As notează că fundașul brazilian este bănuit că a fraudat statul cu 700.000 de euro, bani veniți din drepturile sale de imagine, în 2011 și 2012.

Potrivit informațiilor, Adriano și-ar fi cedat drepturile de imagine către o firmă din Madeira, Portugalia, pentru a nu plăti impozite.

Adriano, 31 de ani, joacă la Barcelona din 2010, când a fost transferat de la Sevilla. În vară, fotbalistul are șanse să plece, fiind nemulțumit că nu joacă mai des.

Messi și tatăl lui vor fi audiați pe 31 mai de Tribunalul din Catalunya, fiind acuzată că a fraudat statul cu 4,1 milioane de euro, între 2007 și 2009.

Mascherano a recunoscut că a fraudat statul cu 1,5 milioane de euro și a primit o amendă și o condamnare la un an de închisoare cu suspendare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează