CAMPIONATE  ·  BRAZILIA

Probleme tot mai mari pentru Neymar » „Ar fi mai bine să renunţe el. Pariez că nu va juca la Copa America”

Neymar - Brazilia
Neymar - Brazilia

Articol de — Miercuri, 05 Iunie 2019, 11:19

Vicepreşedintele federaţiei braziliene, Francisco Novelotto, crede că atacantul lui PSG va pleca de la naţională, din cauza acuzaţiilor de viol: „Nu va rezista pshihic presiunii unui batalion de ziarişti”.

Tot mai multe voci cer excluderea lui Neymar din lotul Braziliei pentru Copa America. Chiar unul dintre cei 4 vicepreşedinţi ai federaţiei CBF, Francisco Novelotto, cere plecarea din cantonament a atacantului acuzat de viol:

„Dac-ar fi să pariez, aş miza că va fi îndepărtat. Nu e în condiţiile psihologice necesare pentru a aborda o asemenea competiţie şi un batalion de jurnalişti. Toată lumea ar avea de câştigat, el, CBF şi spectacolul. A lăsat deja mult de dorit la Mondiale, imaginaţi-vă cum ar juca la Copa America în starea emoţională actuală! Federaţia nu-l va da afară, selecţionerul Tite nici atât, dar dacă decizia vine de la el CBF trebuie să cedeze”.

S-a prins târziu de capcană

Novelotto a avertizat că povestea riscă să capete şi mai mare amploare în cazul în care va fi făcut public un al doilea filmuleţ înregistrat de presupusa victimă a lui Neymar pe 16 mai (a doua zi după viol), în camera de hotel din Paris.

Clip confirmat de tatăl fotbalistului la televiziunea Band şi în care modelul Najila Trindade, 26 de ani, l-a surprins agresiv pe Neymar în cele 10 minute petrecute împreună: „Ea l-a atacat şi el s-a aruncat pe pat, încercând s-o calmeze. I-a cerut să nu facă scandal şi a vrut să înregistreze şi el scena, sesizând că mobilul femeii era pe filmat, dar nu a reuşit. Atunci s-a gândit că s-ar putea să fi fost atras într-o capcană”.

„Dacă joacă Neymar, Brazilia nu poate cuceri titlul. Cunosc presa şi îi va face viaţa un infern. Sunt multe alte lucruri ce vor apărea, un amic din Rio de Janeiro mi-a spus că încă un film va fi publicat curând pe net”
Francisco Novelotto, vicepreşedinte CBF

VEZI ȘI:

BOMBĂ în fotbalul mondial » Neymar poate fi exclus de la naționala Braziliei din cauza acuzației de viol! Carieră compromisă, la 27 de ani?Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hamburger - Wehen Wiesbaden

Digi 1
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Heidenheim - Erzgebirge Aue

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Dynamo Dresden - Stuttgart

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Union Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Bundesliga

Padeborn - Borussia Dortmund

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1