INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Noi vești despre starea lui Dani Carvajal » Zidane dezvăluie ce se întâmplă cu fundașul lui Real

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2017 15:23

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, dă o veste bună: fundașul Dani Carvajal, 25 de ani, s-a refăcut după infecția la pericard care i-a pus cariera în pericol.

Fundașul dreapta al lui Real Madrid nu mai juca din 30 septembrie. Atunci, doctorii i-au descoperit lui Dani Carvajal o infecție la pericard (membrana care învelește inima) și, temându-se de complicații, afecțiunea îi putea provoca o aritmie cardiacă, i-au interzis jucătorului să intre pe gazon. 

Totuși, Zinedine Zidane le-a dat vestea bună fanilor lui Real: "Dani e sănătos. A început marți ușor, cu mers pe bicicletă, miercuri a mai avansat un pic... E nevoie de timp, trebuie să treacă prin întreg procesul de recuperare".

Medicii lui Real susțin că reintegrarea în lot a spaniolului se va face pas cu pas. Dar cariera lui nu mai este în pericol. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează