INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOTBAL FEMININ

Noile echipamente ale fotbalului iranian feminin nemulţumesc oficialii FIFA. VEZI aici cum sînt echipate sportivele :)

Echipa națională de fotbal feminin a Iranului +3   FOTO
Echipa națională de fotbal feminin a Iranului

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 12 iunie 2011 15:44

Echipa naţională de fotbal feminin a Iranului a pierdut un meci la masa verde cu echipa Iordaniei din cauza echipamentului neadecvat acestui sport

Spre deosebire de Iordania, femeile din lotul naţional de fotbal feminin au fost îmbrăcate din cap pînă în picioare. Acest lucru a făcut ca arbitrii să nu fluiere începutul partidei, FIFA considerînd echipa Iordaniei cîştigătoare cu 3-0.

"Vom depune o plîngere la Federaţia Internaţională de Fotbal", au declarat oficialii iranieni, după ce jucătoarele au părăsit terenul cu lacrimi în ochi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
rayofra
rayofra  •  12 Iunie 2011, 23:30
Postat de inima_de_caine pe 12 Iunie 2011, 21:02

Nici sportul nu ar trebui să condiţioneze religia!

nu te obliga nimeni sa faci sport, nu-ti convine...stai deoparte, sau joci doar in tara ta

inima_de_caine
inima_de_caine  •  12 Iunie 2011, 21:02
Postat de night_wolf pe 12 Iunie 2011, 16:06

Religia nu ar trebui sa se infiltreze in sport

Nici sportul nu ar trebui să condiţioneze religia!

anona1963
anona1963  •  12 Iunie 2011, 17:40

Intr-o societate, grup, colectiv nu ne putem exprima cum dorim atat timp cat nu-i calcam pe coada pe cei din jur. Este o prezima proasta de la care se pleaca si nu are corespomdemt in nici o practica din lume. Daca merg nud pe Bulevardul Magheru din Bucuresti voi fi arestat chiar daca nu deranjez pe nimeni. Asta cu deranjul este relativa. Poate pe mine ma deranjeaza sa vad femei cu fata si capul acoperit. Tocmai deasta comunitatea fixeaza niste reguli care trebuiesc respectate. In speta, comunitatea fotbalistica (FIFA, UEFA). Daca nu iti convin deciziile lor nu participi in competitiile organizate de ei, asa cum eu nu vreau sa emigrez si sa traiesc in Iran.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează