INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Nori negri pentru Gâlcă: "E îngrijorător că nu cîștigăm" » Jucătorii lui Espanyol au acuzat arbitrajul

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 10:39

Costel Gâlcă e îngrijorat după ce Espanyol a scăpat, printre degete, o victorie de care avea nevoie ca de aer, contra lui Villarreal, 2-2.

"Am mai spus și înainte de meci: e îngrijorător că nu cîștigăm. Cred că am fost foarte aproape însă. Am remizat și, ca și în alte partide, ne-am creat ocazii pentru a cîștiga, dar n-am reușit. Adversarul are fotbaliști buni și în cele din urmă ne-a egalat.

În repriza a doua ne-am retras puțin pentru a avea mai multe spații, pentru că știam că ei se vor deschide mai mult, dar n-am prea avut mingea".

Tehnicianul român a evitat să vorbească despre arbitraj: "Nu trebuie să judec eu prestația arbitrului, pe mine mă preocupă indisponibilitățile numeroase pe care le am pentru meciul următor, de pe «Bernabeu». Dacă nu vom primi întăriri, asta e, trebuie să mergem înainte. Avem 25 de jucători, trebuie să contăm pe ei".

Dacă Gâlcă n-a comentat arbitrajul, jucătorii săi au făcut-o: "Tușierul era confuz, i-a spus arbitrului că trebuia să fluiere fault al lui Musacchio", a spus Burgui, iar Gerard Moreno l-a completat: "Arbitrii n-au fost siguri dacă a fost sau nu fault".

Rezultatele lui Espanyol cu Gâlcă pe bancă

Copa del Rey
Espanyol - Levante 2-1
Barcelona - Espanyol 4-1
Espanyol - Barcelona 0-2

La Liga
Eibar - Espanyol 2-1
Getafe - Espanyol 3-1
Espanyol - Las Palmas 1-0
Sevilla - Espanyol 2-0
Espanyol - Barcelona 0-0

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  24 Ianuarie 2016, 13:14

tot spun de aproape doi ani: costel este si va fi un antrenor mediocru ever! din clasa: ilie dumitrescu, lacatus, gabi balint...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close