INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2017 UNDER 21 / GRUPA C

Noroc cu vărul lui Drogba! Italia și Germania, calificate la braț în semifinalele Euro U21

Articol de - Publicat duminica, 25 iunie 2017 11:55

Italienii au fost ajutați de Zohorè, două goluri și două assisturi în victoria daneză cu Cehia (4-2), dar și de gafa lui Dahoud, într-un meci în care nemții au acceptat îngăduitor eșecul (0-1).

Cine trebuia să meargă mai departe din grupa C s-a calificat până la urmă. Italia și Germania, dar în ordinea inversă de dinaintea ciocnirii directe și ajutate de jocul rezultatelor. Mai ales de vărul lui Drogba, ce le-a ucis cehilor visul semifinalei (2-4), deși Danemarca, cu zero puncte după două meciuri, nu mai avea nicio șansă!

Cehii, înecați la mal

Kenneth Zohorè, fostul atacant al Fiorentinei și acum la Cardiff, a dat recital la Cracovia, cu două goluri și tot atâtea pase decisive pentru Andersen și Ingvartsen. Și a făcut inutilă perpetua cursă de urmărire a trupei lui Schick, care bătuse Italia (3-1) și îi trebuia un succes la o diferență mare pentru a câștiga grupa sau a fi mai bună ca Slovacia în topul locurilor 2. Loc pentru care au tremurat nemții, ce evită însă Spania în semifinale.

S-au plâns că i-au tras de tricouri!

Gafa lui Dahoud i-a permis lui Bernardeschi să marcheze superb unicul gol, 1-0 fiind un rezultat convenabil ambelor echipe. Orice altă reușită la Cracovia ar fi trimis acasă Italia ori Germania. Așa că, deși Arnold s-a plâns că azzurrinii i-au tras de tricouri, selecționata lui Kuntz a acceptat înfrângerea, fără să tragă pe poartă!

0 golurimarcase Danemarca în primele două meciuri din grupă, 0-2 cu Italia și 0-3 cu Germania. Sâmbătă, le-a dat patru cehilor

1 gola făcut diferența între Germania și Slovacia în topul locurilor 2, 5-1 față de 6-3. Nemții vor întâlni Anglia pentru locul în finală

"Obiectivul nostru era să învingem cu 1-0 și l-am atins. Acum ne așteaptă Spania în semifinale, dar suntem pregătiți să facem un nou miracol"
Luigi Di Biagio, selecționer Italia U21

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
zidane92
zidane92  •  25 Iunie 2017, 17:22
Postat de Razvan Marcel pe 25 Iunie 2017, 12:49

Oare sa vrut Italia in departe?Eu cred ca Slovacia trebuia sa joace ,se ia dupa golveraj,Slovacia a avut 6 puncte,6-3,iar Italia a avut 4-3,acelasi 6 puncte.In grupa din care facea parte Germania si Italia,pe primul loc a fost Germania,chiar daca a luat bataie de la Italia in meci direct.

Pe primul loc a fost italia pentru ca in grupa criteriul e meciul direct, in clasamentul locurilor 2 germania a fost peste slovacia avand golaveraj mai bun!

drdr3
drdr3  •  25 Iunie 2017, 16:54

Italienii astia mereu cu pomana... la euro 2008 se rugau de olandezi sa ne bata si sa se califice ei. Saracii au ramas cu sechele de la euro 2004 de la meciul suedia-danemarca

749913671784643
Razvan Marcel  •  25 Iunie 2017, 12:49

Oare sa vrut Italia in departe?Eu cred ca Slovacia trebuia sa joace ,se ia dupa golveraj,Slovacia a avut 6 puncte,6-3,iar Italia a avut 4-3,acelasi 6 puncte.In grupa din care facea parte Germania si Italia,pe primul loc a fost Germania,chiar daca a luat bataie de la Italia in meci direct.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează