INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NORVEGIA - SPANIA 1-1

NORVEGIA - SPANIA 1-1 / SR168: Sergio Ramos de record: „E o imensă mândrie” » Dar suedezii se bucură: e suspendat marți!

Articol de - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 12:22

Sergio Ramos, căpitanul Spaniei, a jucat sâmbătă, în egalul cu Norvegia, 1-1, partida 168 pentru La Roja, dar a primit cartonaș galben și nu va juca la Stockholm, cu Suedia. 

Sergio Ramos are 33 de ani și nu dă semne că s-ar retrage prea curând. Tocmai l-a depășit pe Iker Casillas. Cel care debuta pentru La Roja în 2005, la 3-0 într-un amical contra Chinei, a jucat meciul 168 la națională. E recordmanul de selecții al Spaniei. Încă nouă și îl întrece pe Buffon pentru a fi recordmanul Europei. Încă 17 și devine recordmanul lumii. Egipteanul Ahmed Hassan va rămâne în urma lui. 
 

„Emoția nu va dispărea niciodată” 

„Această performanță este o recompensă frumoasă după atâția ani la națională. E o imensă mândrie. Sunt emoționat de fiecare dată când îmbrac acest tricou, iar emoția nu va dispărea niciodată. Sper să mai pot juca încă mulți ani de aici înainte", a declarat Ramos după meciul de la Oslo. 

„Ești sus, acolo unde foarte puțin ajung” 
ker Casillas, despre Sergio Ramos 

Totuși, partida de pe „Ullevaal” nu a fost cea mai reușită. S-a terminat 1-1 cu Norvegia, și SR a primit un cartonaș galben care îl împiedică să facă imediat cea de-a 169-a selecție. E suspendat. 

„E o veste pozitivă pentru noi” 

De aceea, suedezii au un motiv de bucurie. „E unul dintre cei mai buni jucători spanioli, normal că e o veste pozitivă pentru noi”, a spus atacantul Isak. La Stockholm, ibericii ar putea folosi duetul Albiol - Llorente în centrul apărării.  

„Să joc la Olimpiadă e o idee frumoasă, nimeni nu ar refuza o asemenea șansă. Dar cred că e prea repede să vorbim acum despre Jocuri. Per ansamblu, am stat bine și acum, însă Norvegia ne-a arătat spre final toate armele sale și ne-a egalat. Păcat, ne-ar fi plăcut să ne calificăm deja și să stăm liniștiți”  
- Sergio Ramos, căpitan Spania 

Top 5 selecții Spania 

1. Sergio Ramos (din 2005): 168 
2. Iker Casillas (2000-2016): 167 
3. Xavi Hernández (2000-2014): 133 
4. Andrés Iniesta (2006-2018): 131 
5. Andoni Zubizarreta (1985-1998): 126 

11 jucătoride la 11 echipe diferite a folosit Robert Moreno la startul partidei cu Norvegia, ceea ce nu s-a mai întâmplat la naționala Spaniei în 699 de meciuri în 99 de ani de istorie

CLASAMENT

 

Citește și:

Amenințarea norvegienilor » Martin Odegaard: „Am atins un nivel de joc teribil de bun! Trebuie să luăm 3 puncte în România”

Vezi AICI programul complet al preliminariilor și clasamentele actualizate!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează