INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CE 2020

NORVEGIA - SPANIA // Fortăreaţa din Oslo » Norvegienii sunt neînvinşi acasă cu Lars Lagerbäck!

Articol de - Publicat marti, 08 octombrie 2019 13:52

Norvegia și Spania joacă sâmbătă, de la ora 21:45, în preliminariile EURO 2020, în cadrul Grupei F. 

Scandinavii îşi propun minimum patru puncte din „dubla” cu Spania şi România. Speră să-i reziste liderului grupei, bazându-se pe statistici, opt victorii şi patru egaluri în ultimele 12 meciuri de acasă. 

Norvegia a pierdut greu la Valencia (1-2) după un penalty transformat de Ramos şi speră să pună probleme şi în retur liderului grupei. Scandinavii aduc ca argument statistica favorabilă în meciurile de pe teren propriu de la venirea ca selecţioner a lui Lars Lagerbäck în februarie 2017. Niciun eşec în 12 meciuri, cu opt victorii şi patru remize (golaveraj 21-8), între care jumătate chiar cu actualele rivale la locul doi, Suedia şi România. 

„Ne dă forţă mentală” 

„Norvegia trebuie să obţină măcar 4 puncte din «dubla» cu Spania şi România, însă preferabil ar fi 6", scrie cotidianul Dagbladet.  

„Pe Ulevaal am reuşit aceste rezultate bune de aproape trei ani şi ne dă forţă mentală. Am învins prin atitudine şi spirit de echipă”, a explicat, optimist, selecţionerul suedez. Care a făcut referire şi la meciul cu porţile închise de pe Arena Naţională de marţi, unde vor avea acces grupuri organizate de copii de la noi şi 200 de susţinători oaspeţi, biletele fiind repartizate de federaţia de la Oslo.  

„Aceste două meciuri vor decide, în mare măsură, şansele noastre la locul al doilea din grupă”, spune asistentul Per Joar Hansen.  

„E un pic special că România nu va avea fani, însă pentru noi nu este un inconvenient. Ştim însă cât este de important acest meci de la Bucureşti, de mult se discută despre miza lui” - Lars Lagerbäck, selecţioner Norvegia 

17 dintre jucătorii convocaţi de norvegieniau fost titulari în ultimul weekend. Toţi cei importanţi sunt în formă, doar mijlocaşul Henriksen n-a evoluat deloc la Hull în acest sezon

VEZI ȘI:

INSULELE FEROE - ROMÂNIA // VIDEO Vasile Mogoș, interviu simpatic la echipa națională: „Voi să îmi spuneți la ce sunt bun” + românii din afară ar trebui să se „circondeze” :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  08 Octombrie 2019, 14:33

sa vezi ca mi ti-i bate norvegienii pe spanioli... atunci sa vezi problema ce-om avea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează