INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Norwich - Man. City 3-2 // Pep Guardiola, ironic cu Liverpool: „Felicitări! Sunteți campioni în septembrie”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 11:22

Campioana Manchester City a pierdut primul meci în Premier League după opt luni, 2-3 cu Norwich, și e la cinci puncte în spatele lui Liverpool.

Guardiola a pierdut prima oară după opt luni în Premier League. De la eșecul cu Newcastle, din ianuarie, City a fost neînvinsă 18 meciuri, câștigând 17 dintre ele. S-a împotmolit acolo unde nu se aștepta nimeni, la Norwich, pe terenul unei nou promovate. În fața unei echipe căreia i-au lipsit 11 jucători, managerul neamț Daniel Farke încropind o formulă de start care nu a costat nici 7 milioane de euro, potrivit Daily Mail.

Gafele din apărare i-au luat orice șansă la Norwich. "Uneori, nu poți evita erorile în fotbal", acceptă Pep Guardiola. "Dar știu ce trupă bună am".
Managerul campionilor, aflat acum la cinci puncte în spatele lui Liverpool, și-a ironizat marii rivali, pe care i-a depășit sezonul trecut: "Felicitări! Sunteți campioni... în septembrie!". Apoi, către ziariști: "Domnilor, suntem în septembrie!". A completat: "Cum ar trebui să reacționăm? Ne refacem și mergem în Ucraina. După aceea, ne întoarcem și încercăm să recuperăm diferența".

Miercuri, City joacă în deplasare cu Șahtior Donețk, în primul meci din Ligă.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează