INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Norwich - Tottenham 2-2 // Jose Mourinho, atac la propriii jucători: „Facem numai cadouri. Amazon poate realiza un episod întreg numai cu greșelile noastre”

Articol de - Publicat duminica, 29 decembrie 2019 11:20

Tottenham a pierdut două puncte pe terenul ultimei clasate. E al 7-lea meci din cele 10 cu Mou manager când primește minimum două goluri.

"Mai am mult de muncă. Întotdeauna spun că trebuie să încerci să-ți ascunzi punctele fragile, dar e foarte dificil". José Mourinho pare resemnat după încă un meci cu mari probleme defensive. De când a debutat la Tottenham, pe 23 noiembrie, după ce l-a înlocuit pe Mauricio Pochettino, Mou are dureri de cap cu apărarea.

Trei gafe, două goluri primite la Norwich

Zece meciuri în Premier (8) și Champions League (2), un singur clean sheet (5-0 cu Burnley) și de șapte ori minimum două goluri primite. Ultima oară, sâmbătă, când nu a putut învinge pe terenul ultimei clasate, Norwich. 2-2, primul egal, după șase victorii și trei înfrângeri. Și acum, două gafe defensive: Foyth, la primul gol, Alderweireld - Aurier, la al doilea.

"Devine frustrant"

Ca de obicei, portughezul nu își menajează jucătorii. "Facem numai cadouri. Amazon poate face un episod întreg numai cu greșelile noastre", s-a plâns el. "Am luat și acum două goluri teribile. Prea multe erori individuale. Și în prima repriză, și în a doua. Devine frustrant".

"Aproape că nu e meci fără aceste greșeli defensive. Joc după meci, aceeași poveste. Povestea noastră, cu erorile în apărare"
José Mourinho, manager Tottenham

17goluri a primit Tottenham cu Mourinho manager: 12 în Premier și cinci în Champions; a înscris 23 (18+5)

200de meciuri a jucat Harry Kane în Premier, marcând 136 de goluri; depășit doar de Shearer (145) și Agüero (138) la primele lor 200 de partide

Mou cu Spurs

Meci / Competiție
3-2 cu West Ham (d) Premier
4-2 cu Olympiakos (a) Champions
3-2 cu Bournemouth (a) Premier
1-2 cu Man. United (d) Premier
5-0 cu Burnley (a) Premier
1-3 cu Bayern (d) Champions
2-1 cu Wolverhampton (d) Premier
0-2 cu Chelsea (a) Premier
2-1 cu Brighton (a) Premier
2-2 cu Norwich (d) Premier

Un gol anulat pentru ofsaid milimetric: "Absurd"

Norwich e pe ultimul loc, dar a reușit unele rezultate foarte bune pe teren propriu: 3-2 cu Man. City, 2-2 cu Arsenal și 2-2 cu Tottenham. Plus un 2-0 cu Everton în deplasare și un 1-1 la Leicester. Sâmbătă, putea mai mult cu Spurs. În minutul 35, Pukki a înscris pentru 2-0, dar golul a fost anulat de VAR. Un ofsaid milimetric. "E absurd!", a exclamat Gary Lineker.

West Ham l-a dat afară pe Pellegrini

Venit pe banca lui West Ham United în mai 2018, Manuel Pellegrini nu a rezistat decât un sezon și jumătate la londonezi. Managerul chilian în vârstă de 66 de ani a fost demis sâmbătă, după cea de-a 10-a înfrângere. WHU e pe locul 17, cu un punct deasupra lui Aston Villa, prima sub linia retrogradării, dar cu o restanță de jucat (împotriva lui Liverpool).

BARCELONA // Leo Messi a blocat transferul lui Lautaro Martinez pe Camp Nou: „«Puricele» a decis!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dubluv
dubluv  •  29 Decembrie 2019, 12:34

a cam apus era Mourinho, asta este adevarul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează