INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

REZUMAT VIDEO Ce surpriză în Premier League: Liverpool, răpusă de nou-promovata cu o singură victorie până astăzi!

Liverpool a pierdut la Nottingham, 0-1 cu nou-promovata Notthingham Forest // foto: Guliver/gettyimages
Liverpool a pierdut la Nottingham, 0-1 cu nou-promovata Notthingham Forest // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2022 16:59 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 09:20

Liverpool a pierdut la Nottingham, 0-1 cu nou-promovata Nottingham Forest, și a ajuns la 3 eșecuri în primele 11 etape din acest sezon de Premier League, mai multe decât în întreaga stagiune precedentă!

În primele 11 etape din acest sezon, Nottingham reușise să o învingă doar pe West Ham, 1-0, tocmai în a doua rundă de campionat.

Nou-promovata a provocat o surpriză enormă astăzi, reușind să o răpună pe teren propriu pe vicecampioana Liverpool, tot cu 1-0, gol Taiwo Awoniyi în minutul 55.

Patrick Mouratoglou, primul mesaj după anunțul că Simona Halep a fost depistată pozitiv » Ce a scris după 18 ore + Răspunsul jucătoarei
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Patrick Mouratoglou, primul mesaj după anunțul că Simona Halep a fost depistată pozitiv » Ce a scris după 18 ore + Răspunsul jucătoarei

Liverpool a pierdut cu Nottingham Forest în etapa 13 din Premier League

Nu a fost o victorie întâmplătoare a elevilor lui Steven Cooper. Meciul a fost echilibrat, cu ocazii la ambele porți, raportul șuturilor cadrate fiind 7-7.

Nottingham o învinsese ultima dată pe Liverpool în martie 1996. Ce-i drept, de atunci se mai jucaseră doar 5 meciuri directe, 3 câștigate de „cormorani”, două încheiate la egalitate.

După victoria de astăzi, Nottingham a ajuns la 9 puncte adunate în acest sezon și a urcat pe locul 19, penultimul, peste Leicester. Liverpool rămâne pe 7, cu 16 puncte și deja 3 înfrângeri, mai multe decât în întreg sezonul precedent, când a înregistrat două!

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cristiano Ronaldo, ZERO voturi la Balonul de Aur! + Ce diferență a fost între Karim Benzema și restul fotbaliștilor

Erik ten Hag confirmă că a fost sfidat de Cristiano Ronaldo și nu-l menajează: „Ești judecat după cum te comporți, nu este vorba de vârstă sau reputația pe care o ai”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează