INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Noua stea a lui Manchester United, într-un top al celor mai buni tineri fotbaliști Under 21

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2015 15:26

Anthony Martial a fost cumpărat în această toamnă de Manchester United cu 45 de milioane de euro de la AS Monaco, însă dacă va face performanță în Anglia, francezii vor primi restul pînă la 70 de milioane.

Fotbalistul de 19 ani i-a impresionat pe englezi încă de la primele sale evoluții în tricoul "diavolilor", debutînd cu gol împotriva lui Liverpool. Aceasta fiind prima reușită dintr-un șir de 4 înregistrate în luna septembrie.

Astfel, francezul a fost inclus în top 20 al celor mai buni tineri fotbaliști sub 21 de ani din Europa, ocupînd locul 17.

17.500.000 €e cota de transfer a lui Martial, conform transfermarkt

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  17 Octombrie 2015, 09:17

Asta insemana sa fi fotbalist. Nu ”capitan la o blatista clona sateasca” si nici un „superstar” inventat pe bani si flururat sus si tare, poate poate se pacaleste cineva si crede :)))))

sakka
sakka  •  16 Octombrie 2015, 20:16

***..mai dorele probabil tu la 16 ani incercai sa o minti *** ca nu ai teme la scoala..tu..un neica nimeni iti permiti sa critici un copil..un copil care intradevar e favorizat de Hagi..dar e normal pana la urma...e fiisu..daca era tactu ce ar fi facut? Hateri de doi lei..astia ca voi merita un singur lucru.. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dorel999
dorel999  •  16 Octombrie 2015, 18:59

Ianis Hagi pun pariu ca e mai sus în top decât Antonio asta. Doar e căpitan la Viitorul Ovidiu, echipa rejelui și tăticului Hagi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează