INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Noua tulpină sud-africană, depistată în rândul echipei Belenenses, puternic afectată de COVID-19 la ultimul meci

Belenenses a avut doar nouă fotbaliști disponibili pentru duelul cu Benfica / Sursă foto: Twitter @OsBelenensesSAD
Belenenses a avut doar nouă fotbaliști disponibili pentru duelul cu Benfica / Sursă foto: Twitter @OsBelenensesSAD

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 16:03 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 16:52

Noi vești despre focarul de coronavirus de la Belenenses, formația care a disputat meciul cu Benfica cu doar nouă fotbaliști, dintre care doi portari. Presa lusitană scrie că e foarte posibil ca fotbaliștii infectați să fi contractat noua tulpină Omicron.

Nu mai puțin de 13 fotbaliști din lotul lui Belenses au devenit indisponibili după ce s-au infectat cu COVID-19. Acum, conform jurnaliștilor portughezi, sunt indicii puternice că toate cele 13 infectări sunt în cu noua tulpină sud-africană a coronavirusului.

FCSB a scăpat ușor! Obligată să joace cu doi portari în teren: rezultat IREAL la pauză + președintele a izbucnit în plâns
PORTUGALIA
FCSB a scăpat ușor! Obligată să joace cu doi portari în teren: rezultat IREAL la pauză + președintele a izbucnit în plâns

Una dintre persoanele infectate a călătorit recent în Africa de Sud, au informat în cursul zilei reprezentanții Institutului Național de Sănătate „Ricardo Jorge” din Portugalia, potrivit Bloomberg

„Suntem cu toţii izolaţi, cu excepţia echipei de tineret, care nu a jucat sâmbătă. În total, 44 de persoane sunt în izolare la domiciliu”, a anunțat astăzi unul dintre purtătorii de cuvânt ai clubului. 

Focar de COVID-19 la Belenenses

Din cauza unui focar de COVID-19, Belenenses a putut să treacă pe foaia de joc a meciului cu Benfica de sâmbătă doar 9 fotbaliști, dintre care 2 portari.

Belenenses a avut doar 9 fotbaliști apți pentru meciul de pe teren propriu cu Benfica, printre ei numărându-se și portarii Alvaro Ramalho și Joao Monteiro. Cel din urmă a fost folosit ca jucător de câmp. Gazdele au solicitat amânarea partidei, dar s-au lovit de refuzul forurilor competente.

După cum era de așteptat, liderul Benfica a defilat. A deschis scorul la prima acțiune, în minutul 1, și a intrat la vestiare cu scorul de 7-0!

Belenenses a ieșit doar cu 7 jucători de la cabine, în aplauzele fanilor de pe Estadio do Jamor. Imediat după reluarea jocului, Monteiro - portarul trimis în atac - s-a prăbușit pe gazon și a spus că nu mai poate continua din cauza unei accidentări. Arbitrul s-a consultat cu oficialii Ligii și a decis să fluiere finalul partidei, care s-a terminat cu scorul oficial de 0-7.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Balonul de Aur 2021 va fi decernat în această seară » Lionel Messi, mare favorit: „E dificil să-l depășești”

Răzvan Lucescu, în pericol?! Criză profundă la PAOK, după eșecul cu Aris: „În scurt timp, Savvidis va interveni”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează