INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Noul idol de pe «Giuseppe Meazza» pregătit să semneze un nou contract » Intră în top 3 cel mai bine plătiți la Inter

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 14:54

Marcator a unui gol și pasator la cel de-al doilea, nouarul Interului a fost de departe vedeta din Derby d'Italia, Inter - Juventus, scor 2-1.

Prefațând partida, presa din "Cizma" reducea meciul la duelul Icardi-Higuain însă vârful lui Juventus a primit numai 20 de minute în meciul de duminică, lăsându-și compatriotul să facă spectacol de unul singur.

După reușita de aseară, Icardi ajunge la 4 goluri în 4 meciuri în acest sezon și 8 împotriva lui Juventus, devenind singura constantă din jocul nerazzurilor.

Plecarea sa de pe "Meazza" a fost intens vehiculată de-a lungul verii, mai ales dupa ce Napoli și-a pierdut golgeterul plecat la campioana Juventus pentru suma record de 90 de milioane de euro. Dar "Maurito" nu a plecat, alegând să rămână la clubul care i-a încredințat banderola purtată aproape două decenii de legendarul Javier Zanetti.

Acum, laurii succesului sunt la îndemana tânărului vârf de 23 de ani pe care Internazionale îl aducea de la Sampdoria în schimbul a 13 milioane de euro.

56 de goluria reușit Icardi în 110 meciuri pentru Inter Milano, în toate competițiile în care a evoluat

Ca urmare a prestațiilor excelente, conducerea lui Inter este pregatită să-i ofere un nou contract pe 5 ani lui Icardi, în valoare de 5 milioane de euro pe sezon, cu bonusuri incluse.

Noua înțelegere l-ar poziționa pe atacantul argentinian în primii trei cel mai bine plătiți jucători de la Inter alături de Samir Handanovic și Davide Santon.

 sursa: gianluca di marzio.com

(George Vintilă)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează