INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZE

Nu a înțeles nimic! Anamaria Prodan continuă derapajele! Atac violent pe facebook: "Când mergi cu un bărbat in camera de hotel nu mergi să-i citești povești!"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 15:43

Impresarul Anamaria Prodan, 45 de ani, a continuat seria declarațiilor controversate cu privire la cazul lui Cristiano Ronaldo, acuzat că ar fi violat-o pe Kathrynei Mayorga.

În plus, aceasta a avut o serie de atacuri dure la adresa jurnalistului GSP Costin Ștucan, care condamnase într-un editorial derapajele impresarului.

"Tovarășul sosit de la țară ... devenit jurnalist mai nou la GSP ... căruia nimeni nu-i reține numele.... are frustrări mari personale și nu este de acord cu punctul meu de vedere în cazul Ronaldo! Am să susțin până mor că astfel de femei care cer bani că au fost “violate”si ca sa uite “violul”... fac înțelegeri cu presupusul violator ....dar își aduc aminte după foarte mulți ani iar despre “viol”nu merita nimic!

Când mergi cu un bărbat in camera de hotel nu mergi sa i citești povesti !!!! Nu suntem demenți sa ne gândim ca domnișoara a dansat cu Ronaldo lasciv toată seara , a mers in camera de hotel cu el și ce sa vezi ... a fost “violată” dar a luat 350.000 dolari ca sa uite ! După ani ...repet... vrea mai mult ! Hai sa fim serioși!

 ...concluzia ? Dacă domnișoara a fost violată trebuia sa plece din hotel direct la Politie sa declare violul și sa arate tuturor ca Ronaldo este o jigodie și ca locul lui este la pușcărie!

NU DUPĂ ATÂȚIA ANI CÂND VEZI ASCENSIUNEA LUI RONALDO ȘI CINEVA TE PUNE SA I FACI RĂU ȘI SA I DISTRUGI IMAGINEA!!!!

Anamaria Prodan, pe contul său de Facebook

Citește și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
rapidist57
rapidist57  •  10 Octombrie 2018, 08:29

Schimbati meseria draga jurnalistule.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  09 Octombrie 2018, 23:56

Ea a inteles tot, in schimb voi care va pricepeti numai la presa galbena si cea de scandal nu a-ti inteles nimic!! Si manipularea opiniei publice are limitele ei...

106773433522190
Marcello Kazan  •  09 Octombrie 2018, 23:55

NU sint un fan al Prodancai DAR ARE PERFECTA DREPTATE !!!... In schimb, voi, domnilor jurnalisti imi produceti GREATA... In mod cert SINTETI CU TOTII O ADUNATURA DE *** pentr ca altfel nu- mi explic totala lipsa de cunoastere a psihologiei unor femei care se duc in camera unui barbat doar pentru a-l face sa se excite DUPA CARE REFUZA SEXUL CU SCOPUL DE A-SI BATE JOC DE EL. Iar daca mae si celebru, sa-l mai usureze si de ceva bani... Cind vad cit de *** sinteti imi produceti CEL MAI MARE DEZGUST POSIBIL... RATACITILOR...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează