INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Nu e de glumă, în Spania e CRIZĂ financiară: 12 cluburi retrogradate!

Imagini de la un meci din liga a treia spaniolă
Imagini de la un meci din liga a treia spaniolă

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 21:14

Douăsprezece cluburi din eşalonul trei al campionatului spaniol, Segunda B, au fost retrogradate, joi, deoarece nu şi-au achitat datoriile pe care le aveau faţă de jucători, informează presa spaniolă, citată de Mediafax.             

Joi, o comisie mixtă formată din oficiali ai Federaţiei de Fotbal din Spania şi ai Asociaţia Fotbaliştilor Spanioli a decis retrogradarea în eşalonul patru (Tercera) a şapte cluburi - Alicante, Castellon, Cultural Leonesa, Polideportivo Ejido, Palencia, Rayo Vallecano B şi Universidad de Las Palmas - pentru că nu au achitat datoriile faţă de jucători. 

Din acelaşi motiv, au fost retrogradate alte cinci echipe - Benidorm, Cerro Reyes, Union Estepona, Jumilla şi La Muela, care însă nu reuşiseseră menţinerea în Segunda B în plan sportiv în sezonul 2010/2011.             

Grupările respective aveau termen până astăzi, la ora 12.00, să achite datoriile faţă de jucători. Jucătorii din prima şi a doua ligă spaniolă au termen până pe data de 30 iunie să depună memorii pentru neplata salariilor, cluburile fiind obligate să achite aceste datorii până pe 1 august.

Marca menţionează că peste 300 de fotbalişti au depus deja memorii, pe 31 iulie urmând să se formeze o nouă comisie mixtă care va analiza aceste cazuri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ligax
ligax  •  01 Iulie 2011, 00:12
Postat de blaustein pe 30 Iunie 2011, 22:54

Daca nu au aprat de licentiere pe plan intern :)

Dar nici scandalurile noastre nu le au!:))

unu_oarecare
unu_oarecare  •  01 Iulie 2011, 00:04

pai daca alea 5 echipe din urma, au retrogradat pe plan sportiv, de ce le mai treceti ca victime ale crizei?

blaustein
blaustein  •  30 Iunie 2011, 22:54

Daca nu au aprat de licentiere pe plan intern :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează