INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Nu e nici Liverpool, nici Real Madrid! Beckenbauer a anunțat viitoarea destinație a lui Klopp » Merge la coșmarul Stelei

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2015 13:30

Jurgen Klopp s-a despărțit oficial de Borussia Dortmund. Ultimul meci pe banca galben-negrilor a fost aseară, cînd a pierdut finala Cupei cu WfL Wolfsburg, scor 1-3. 

Președintele de onoare al lui Bayern Munchen, Franz Beckenbauer, a dezvăluit viitoarea destinație a lui Kopp. Deși mulți se așteptau să fie Liverpool sau Real Madrid, acesta vine cu o ipoteză surprinzătoare.

"În sezonul următor, Klopp va antrena undeva în Sudul Italiei. Mai exact la Napoli", a zis acesta pentru Sky Sports Germania.

Napoli va rămîne fără antrenor după ce Rafa Benitez va pleca cel mai probabil la Real Madrid, care a anunțat deja despărțirea de Carlo Ancelotti.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
buzucm
buzucm  •  01 Iunie 2015, 02:29

mihajlovic este noul antrenor a celor de la napoli. klopp era o solutie daca echipa prindea un loc de UCL. pasionat de fotbal? cauta pe google blogul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amicu
amicu  •  31 Mai 2015, 21:19

cand ati scris de Cosmarul stelei am crezut ca vine la Rapid

dunhill21
dunhill21  •  31 Mai 2015, 19:15
Postat de faxx pe 31 Mai 2015, 17:28

de ce mintiti am crezut ca merge la ludogorets

Cand am citit titlul, ludogoret a fost si in cazul meu primu nume care mi-a trecut prin cap :)))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează