INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MOURINHO RUPE TĂCEREA

"Nu-i nevoie de mine dacă echipa are caracter!"

Articol de - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Cu o săptămîna înaintea returului de foc cu Chelsea din "optimile" Ligii, managerul lui Inter a ieşit cu de la sine putere din silenzio stampa impusă de patronul Moratti. Şi a pornit iarăşi ciclonul declaraţiilor, cu care vrea să inflameze finalul de sezon în Serie A şi Europa.


"Eu nu joc, nu marchez şi nu apăr. Dacă echipa joacă bine şi abordează meciurile în maniera justă, nici n-are nevoie de antrenor pe bancă pentru a învinge. Cînd lipseşte însă concentrarea, intensitatea şi agresivitatea, atunci antrenorul poate încerca să ajute echipa. Dar dacă e departe de jucători chiar nu are nici o soluţie", a mărturisit "The Special One".


Tehnicianul campioanei Italiei şi-a înţepat încă o dată rivalele la titlu: "Prefer un egal cu Genoa în acest stil, adică din cauza erorilor noastre, decît remizele altora. Rezultatul a fost obţinut cinstit, după un meci în care am jucat bine şi meritam să cîştigăm". Mourinho a aruncat benzină peste foc, punîndu-l iarăşi la zid pe Balotelli, despre care presa a scris că evoluase slab din cauza temperaturii de 38,5 grade: "Febra lui Balotelli e o mare minciună".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close