INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFLICT

Nu l-a uitat! Messi a refuzat să participe în emisiunea TV, când a văzut pe cine au chemat în studio » Prezentatoarea a anunțat în direct

Articol de - Publicat sambata, 02 decembrie 2023 15:31 / Actualizat sambata, 02 decembrie 2023 17:20

Lionel Messi a declinat invitația postului TV CBS de a lua parte la un talkshow când a aflat că în studio se va afla și fostul jucător al lui Liverpool, Jamie Caragher!

Leo Messi nu uită și nu iartă. În vara lui 2021, când a părăsit-o pe Barcelona și a semnat cu Paris SG, fostul jucător al lui Liverpool, Jamie Carragher, acum analist TV, a criticat dur transferul internaționalului argentinian.

Messi nu i-a replicat atunci, dar s-a supărat. Iar zilele trecute, când a fost invitat de CBS Sports la o emisiune de fotbal unde urma să fie prezent și Carragher, a spus că nu dorește să participe și a explicat și de ce.

Kate Abdo a făcut dezvăluirea de față cu Jamie Carragher

Kate Abdo, prezentatoarea CBS Sports (foto: Instagram)
Kate Abdo, prezentatoarea CBS Sports (foto: Instagram)
Kate Abdo și Malik Scott
Kate Abdo și Malik Scott
+26 FOTO

Prezentatoarea talkshow-ului, Kate Abdo, a dezvăluit totul în direct, de față cu Carragher. „Știți că am expediat o invitație oficială pe adresa lui Inter Miami și l-am rugat pe Messi să vină în emisiune? Știți care a fost răspunsul oficial?”, a întrebat ea.

După câteva secunde de suspans, Abdo a întrebat: „Macar am voie să spun asta?” După care a dat răspunsul: „Se pare că Lionel Messi nu va apărea în emisiunile de televiziune în care este implicat Jamie Carragher”.

Jamie Carragher tocmai îl lăudase pe Lionel Messi

Carragher a zâmbit și i-a replicat moderatoarei cu umor: „Chiar crezi că Messi va aduce în emisiune energia de care avem nevoie?”.

Cu câteva minute mai devreme, fostul internațional englez se arătase încântat de Leo. Întrebat dacă rivalitatea dintre Messi și Cristiano Ronaldo (38) mai este de actualitate, Carragher afirmase: „Ronaldo este unul dintre cei mai buni marcatori ai tuturor timpurilor, Messi este cel mai bun jucător al tuturor timpurilor”.

Nu l-a uitat! Messi a refuzat să participe în emisiunea TV, când a văzut pe cine au chemat în studio » Prezentatoarea a anunțat în direct
Leo Messi și Sofia Martinez la CM 2022

Mai puteți citi:

La un an după Mondial, Messi vine cu o dezvăluire-șoc: „Am fost foarte nervos! Da, îl driblam intenționat”

Ianis Hagi a înjurat la antrenament! Reacția antrenorului Luis Garcia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
VardyParty
VardyParty  •  02 Decembrie 2023, 17:15

Ai de capul lui. L-a banat Lessie. Grav. Poate vine sa antreneze la Dinamou.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  02 Decembrie 2023, 16:59

De unde scoateti asemenea stiri?? Voi aveti impresia ca Jamie Careagher sau Kate Abdo sunt NN stoica sau Itimie ?

valihaita
valihaita  •  02 Decembrie 2023, 16:59

Fiță de vedetă!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează