INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Nu renunță la titlu! » AS Roma s-a impus pe terenul Interului, după o dublă de senzație a lui Nainggolan

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de Vlad-Teodor MişinăJURNALISPORT - Publicat luni, 27 februarie 2017 10:38

În fața unui Inter care nu mai pierduse pe "Giuseppe Meazza" în campionat de mai bine de patru luni de zile, Roma a învins meritat cu scorul de 3-1, în derby-ul etapei cu numărul 26 din Serie A.

VIDEO cu golurile

Romanii au început în forță partida de la Milano și, în minutul 12, după o acțiune pornită din flanc, Radja Nainggolan l-a învins pe Handanovic cu o execuție de zile mari, în zona vinclului.

După o primă repriză în care aportul ofensiv al gazdelor a fost unul inexistent, același Nainggolan a dublat avantajul oaspeților în minutul 56, cu un șut de senzație de la 22 de metri, în forță, fără șanse pentru goalkeeper-ul "nerazzurilor".

Inter a dat semne de revenire abia spre minutele de final ale întâlnirii, atunci când Mauro Icardi a reluat în plasă centrarea la firul ierbii a lui Ivan Perisic. Capitolinii au spulberat orice speranță a gazdelor în minutul 86, atunci când Diego Perotti l-a executat pe Handanovic de la punctul cu var, după un fault necontrolat comis de Gary Medel în interiorul suprafeței de pedeapsă.

În urma acestui joc, AS Roma rămâne la șapte puncte distanță în spatele liderului Juventus, în timp ce Inter a căzut până pe poziția a șasea în Serie A, reducându-și semnificativ șansele la un loc de podium.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează