INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Nu s-a adaptat în Liga 1! Miranda marchează din nou în Argentina!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 noiembrie 2012 18:22

În februarie 2008, Dinamo l-a transferat pe Osvaldo Miranda (28 de ani) pentru 1,5 milioane de dolari. Atacantul argentinian a fost adus cu mare fast de acţionari de la Gimnasia de Jujuy, însă achiziţionarea lui s-a dovedit, ulterior, a fi o mare eroare managerială.

Miranda a jucat în 27 de partide pentru "cîini", marcînd numai patru goluri. A fost împrumutat la Astra, care apoi l-a transferat definitiv. Pentru prahoveni, sud-americanul a bifat 48 de meciuri şi a înscris trei goluri. În total, şapte reuşite în Liga 1, în perioada petrecută în România!

Din 2011, Osvaldo s-a întors în ţara natală, unde evoluează pentru Ferro Carril Oeste, locul 14 în liga a doua argentiniană. Anul trecut a scuturat plasa de 7 ori în 19 meciuri, exact cît înscrisese în cei trei ani petrecuţi în România. În acest sezon a marcat de trei ori în 10 confruntări, reuşind 30% din totalul golurilor lui Ferro Carril Oeste!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează