INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

"Nu știu ce voi face la finalul sezonului " » Cutremur la Barcelona în prima zi a anului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 20:36

Ernesto Valverde (54 de ani) nu e sigur că va continua pe banca Barcelonei și după terminarea actualului sezon.

"Nu știu ce voi face în sezonul viitor. Nu poți prezice nimic în fotbalul actual. Niciodată nu am gândit pe termen lung. Pentru mine, următoarele două - trei luni sunt obiectiv pe termen lung. Dincolo de perioada asta nu vreau să mă gândesc.

Când ai o serie bună, toată lumea e fericită, dar când pierzi un joc ai toți ochii atintiți asupra ta. Eu îmi doresc să îi satisfac pe toți. Obiectivul este câștigarea Ligii, iar antrenorul va fi vinovat întodeauna dacă nu e îndeplinit. O să fac tot posibilul să obțin asta, iar mai departe vom vedea.

Munca de antrenor este presupune învățare continuă. Zilnic te confrunți cu situații inedite pe care trebuie să le înfrunți", a declarat Valverde conform Mundo Deportivo.

"Barcelona are un stil de joc marcă înregistrată. Vrem să îl păstrăm, dar trebuie să fim realiști și să îl adaptăm și calităților jucătorilor pe care îi avem acum" Ernesto Valverde

Lider la zi în La Liga, cu 3 puncte peste locul secund (Atletico Madrid), FC Barcelona este calificată în "optimile" Cupei Spaniei (adversar: Levante) și în "optimile" Ligii Campionilor (adversar: Lyon). 

Răspunde mai jos, în comentarii: cine ar fi omul potrivit pentru a-l înlocui pe Ernesto Valverde în cazul despărțirii de Barcelona?

Vezi și: 

VIDEO Imaginile începutului de an! Luis Suarez, atac la tronul lui Messi » Reacția savuroasă a argentinianului și a colegilor de la Barcelona

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
dinamo100
dinamo100  •  02 Ianuarie 2019, 12:19

O intrebare deschisa la care rapunsurile nu pot fi decat la misto!

servirea
servirea  •  02 Ianuarie 2019, 08:38

Rednic cu Luana cred ca au sanse reale

sala_dalles
sala_dalles  •  02 Ianuarie 2019, 06:49
Postat de teddyw pe 02 Ianuarie 2019, 01:36

ce fumezi? vreau si eu!

E democratie. Orice e posibil. E vorba de egalitate intre sexe . Se saint ignite daca dau la poarta si pe spui Sexul frumos!transgenderii ataca establismentul

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close