INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Nu vrea să-i dea nici o șansă: "De Gea e problema mea numărul 1"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2015 18:29

Goalkeeperul argentinian Sergio Romero, 28 de ani, spune că se bucură de simpatia tehnicianului Louis van Gaal și e încrezător că va cîștiga duelul cu David de Gea pentru titularizarea între buturile lui Manchester United.

Titularul naționalei Argentinei a fost achiziționat de formația engleză în această vară, din postura de jucător liber de contract. 

"De Gea e problema mea numărul 1! Sînt pregătit să lupt cu el pentru locul de titular. Mă bucur că am sprijinul staff-ului. Consider că în ceea ce privește postul de portar nu trebuie făcute schimbări. Un goalkeeper e titular, celălalt e rezervă, d-asta e important să ai sprijinul antrenorului. Louis van Gaal crede în mine.

Chiar dacă am jucat la Mondial și la Copa America mi-a fost greu să-mi găsesc o nouă echipă. Dar mă bucur că am ajuns la United, e un vis și dacă mă ajută Dumnezeu, acest vis nu se va sfîrși niciodată", a spus Romero pentru The Sun.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează