INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Nume surpriză pentru atacul lui Chelsea » Conte, pe urmele unui jucător al revelaţiei din Premier League

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 13:22

Antonio Conte, managerul lui Chelsea, continuă să caute alternativă pentru postul de atacant al echipei, iar după Andy Carroll, Fernando Llorente, Peter Crouch sau Edin Dzeko, trupa de pe Stamford Bridge ar fi interesată şi de Ashley Barnes, vârful lui Burnley.

Cu Alvaro Morata inconstant şi Mitchy Batshuayi, care a prins puţine minute în această stagiune, Chelsea se vede nevoită să caute o a treia opţiune pentru atac, după despărţirea de Diego Costa, din vară.

Potrivit Sky Sports, ultima variantă ochită de londonezi este Ashley Barnes, decarul lui Burnley, în vârstă de 28 de ani. Potenţialul transfer al englezului pare a fi unul surprinzător, în condiţiile în care acesta a marcat doar 4 goluri în acest sezon şi nu a evoluat niciodată la o echipă cu pretenţii din Anglia.

18 goluriîn 123 de apariţii a strâns Ashley Barnes la Burnley, formaţie cu care a semnat la începutul anului 2014

De altfel, Chelsea şi-ar mai fi manifestat interesul şi pentru alţi jucători trecuţi, cel puţin aparent, de apogeul carierei, precum Andy Carroll, de la West Ham, în vârstă de 29 de ani, sau Peter Crouch, fotbalistul lui Stoke, ajuns la 37 de ani. Mai mult decât atât, "albaştrii" ar fi încercat şi imprumutul lui Fernando Llorente (32 de ani), de la rivala Tottenham, variantă refuzată de Spurs.

Singurul nume sonor, aflat în continuare la un nivel ridicat, este cel al bosniacului Edin Dzeko (31 de ani), atacant care a înscris 39 de goluri pentru AS Roma în stagiunea precedentă şi 12 în sezonul actual. Potrivit Sky Italia, cele două cluburi s-ar putea înţelege asupra mutării în această lună, Dzeko urmând să vină la pachet cu fundaşul Ederson Palmieri, pentru 50 de milioane de euro, plus alte eventuale 10 milioane din bonusuri.

Până la stabilirea numelui atacantului care va veni pe "Stamford Bridge", Chelsea se pregăteşte pentru returul din semifinalele Cupei Ligii Angliei, contra lui Arsenal, după 0-0 în tur. Partida se va disputa miercuri, 24 ianuarie, de la ora 22:00.

surse: skysports.com, skysports.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează