INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

OFICIAL De la Benzema și Kante, înapoi în Premier League! Antrenor nou în elita Angliei, sâmbătă are debutul

Nuno Espirito Santo, noul antrenor al lui Nottingham Forest // foto: Twitter
Nuno Espirito Santo, noul antrenor al lui Nottingham Forest // foto: Twitter

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 12:52 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 12:57

Nuno Espirito Santo (49 de ani) este noul antrenor al formației engleze Nottingham Forest, înlocuindu-l pe galezul Steve Cooper, cel care o pregătea pe Forest din septembrie 2021.

După 2 ani și o lună, Nuno Espirito Santo revine în Premier League, campionat unde a antrenat-o ultima dată pe Tottenham, în perioada iulie - noiembrie 2021.

Panduru nu mai are dubii: „Gata, ia campionatul! Nici măcar Gigi nu poate interveni”
LUPTA LA TITLU
Panduru nu mai are dubii: „Gata, ia campionatul! Nici măcar Gigi nu poate interveni”

Nuno Espirito Santo, noul antrenor al lui Nottingham Forest

Antrenorul portughez a fost angajat ca manager al celor de la Nottingham Forest, echipă care traversează momente delicate, având doar 14 puncte în acest sezon și 5 eșecuri în ultimele 6 partide de campionat.

Nuno a semnat un contact valabil 2 ani și jumătate, până în vara lui 2026, și va debuta pe banca lui Forest sâmbătă, ora 17:00, contra lui Bournemouth.

După ce a plecat din Premier League, Nuno a antrenat-o pe Al Ittihad, una dintre echipele fruntașe din Arabia Saudită. A fost dat afară în noiembrie, iar acum revine în elita Angliei, unde le-a mai pregătit pe Wolverhampton și Tottenham.

Cele mai bune sezoane ale lui Nuno Espirito Santo în Anglia au fost 2018/2019 și 2019/2020, pe care le-a încheiat pe locul 7 alături de Wolves.

Mai multe știri din Premier League:

Liverpool a trăit un moment istoric, dar rivalii de la United n-au fost mișcați: „Dezolant, n-am mai văzut niciodată așa ceva!”

Amendă uriașă primită de Manchester City, după incidentul din finalul jocului cu Tottenham!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează