INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Nurnberg - Bayern 1-1 // VIDEO Titlul în Bundesliga se joacă până în ultima secundă: Bayern nu a profitat de eșecul lui Dortmund

Muller a fost blocat de adversarii de la Nurnberg // Foto: Getty Images
Muller a fost blocat de adversarii de la Nurnberg // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2019 09:32

Nurnberg - Bayern 1-1 // Bayern n-a profitat de eșecul Borussiei Dortmund cu Schalke (2-4) pentru a se desprinde decisiv în clasament, iar antrenorul Niko Kovaci a admis că se putea termina chiar mai rău.

E clar. Titlul în Germania se va juca până-n ultima secundă. Bayern n-are nervii suficient de tari pentru a profita decisiv de rateurile concurenței.

VIDEO: Vezi AICI golurile și fazele meciului!

Duminică, la Nurnberg, în fața penultimei clasate, a făcut o partidă neașteptat de modestă (1-1) și a ratat șansa de a se desprinde la 4 puncte în fruntea clasamentului, după eșecul neașteptat al Borussiei Dortmund în derby-ul Ruhr-ului (2-4 cu Schalke).

Dramatism pur

La final, unul dramatic, cu gazdele ratând un penalty, pentru ca apoi, la poarta cealaltă, Coman să dea cu piciorul unei ocazii monumentale, Niko Kovaci nu știa dacă e cazul să se enerveze sau să mulțumească Divinității că s-a ales totuși cu un punct.

Vezi AICI clasamentul din Bundesliga și programul!

"Am irosit o minge de meci. Ba chiar am avut noroc, dacă ne gândim la lovitura de la 11 metri nefructificată de Nurnberg. Cert e că am jucat slab", a admis antrenorul campioanei.

"Ne batem până la capăt"

Și imediat au renscut speranțele la Dortmund! De bine ce antrenorul Borussiei, Lucien Favre, dădea sâmbătă titlul ca și pierdut, duminică, directorul executiv Joachim Watzke a revenit cu o abordare optimistă: "Vom depune armele doar atunci când matematic nu mai există nicio șansă. E datoria noastră de a lupta până la capăt!".

2etape vor fi suspendați, foarte probabil, Reus și Wolf, jucătorii Borussiei eliminați în meciul cu Schalke

Programul ultimelor etape:

BAYERN 71p (plus 50)

  • Hannover (a)
  • Leipzig (d)
  • Frankfurt (a)

DORTMUND 69p (plus 34)

  • Werder (d)
  • Dusseldorf (a)
  • Monchengladbach (d)

Vezi AICI clasamentul din Bundesliga și programul integral!

vezi și:

Borussia își poate lua adio de la titlu, după ce a fost UMILITĂ de Schalke în derby-ul Ruhr-ului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează