INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

O ajută Manchester City pe Liverpool? Cotă mărită la 40 pentru o victorie cu Leicester

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 decembrie 2019 12:29

Manchester City și Leicester se vor întâlni sâmbătă, de la ora 19:30, într-un meci contând pentru etapa a 18-a din Premier League. 

Leicester e din nou implicată în lupta pentru titlu, la trei ani după ce a provocat marea surpriză în Premier League. „Vulpile” au nevoie însă de o victorie împotriva lui City, pentru a mai avea măcar șanse teoretice la titlu, dar și pentru a mări avansul față de „cetățeni”. O victorie a campioanei o poate ajuta pe Liverpool să se desprindă la 13 puncte de locul 2!

City are de recuperat 14 puncte față de lider, dar și 4 puncte față de Leicester. Teoretic, echipa lui Guardiola n-ar trebui să aibă probleme, impunându-se în cinci dintre ultimele șase meciuri directe de pe Etihad. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 40 pentru victoria lui City! (detalii AICI!)  

  • Leicester are numai două înfrângeri în deplasare în acest sezon, 0-1 cu United și 1-2 cu Liverpool; 
  • „Vulpile” vin după patru victorii consecutive în deplasare în campionat; 
  • City a marcat 10 goluri în ultimele 3 meciuri oficiale; 
  • „Cetățenii” au primit gol de fiecare dată în ultimele cinci partide disputate acasă. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui City a fost mărită la 40, în loc de 1.36. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 200 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează