INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

O bombă a fost găsită în parcarea stadionului Borussiei Dortmund

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 17:27

Stadionul Signal Iduna Park din Dortmund a fost evacuat astăzi cu puţin timp înainte de conferinţa de presă a antrenorului Jurgen Klopp, după ce în apropiere a fost descoperită o bombă.
Potrivit postului Deutsche Welle, proiectilul de 250 de kilograme este de provenienţă britanică şi se afla acolo din perioada celui de-al doilea război mondial.

Nu se ştie încă pentru cît timp va fi izolată zona stadionului, a precizat clubul din Bundesliga, care şi-a închis magazinul şi muzeul de la arenă. Bomba a fost găsită în zona parcării de vest, în urma unor fotografii aeriene.

Astfel de proiectile neexplodate sînt descoperite frecvent în Germania, după ce aliaţii şi forţele sovietice au aruncat milioane de tone de bombe în timpul războiului. Oraşul Dortmund a fost serios distrus în timpul raidurilor aeriene din acea perioadă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
djeurofighter
djeurofighter  •  26 Februarie 2015, 18:02
Postat de robotzel pe 26 Februarie 2015, 17:45

le vom? care noi le vom? ai personalitate dubla sau ce?

Vezi emblema din stanga.

robotzel
robotzel  •  26 Februarie 2015, 17:45
Postat de djeurofighter pe 26 Februarie 2015, 17:31

Adevarata bomba o sa explodeze sambata cand le vom scoate fotbalul din cap.

le vom? care noi le vom? ai personalitate dubla sau ce?

djeurofighter
djeurofighter  •  26 Februarie 2015, 17:31

Adevarata bomba o sa explodeze sambata cand le vom scoate fotbalul din cap.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează