CAMPIONATE  ·  GERMANIA

O echipă de tradiție din Bundesliga reinventează pedepsele ­» Fotbaliștii vor munci în folosul comunității

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2017 10:38

Managerul lui Schalke, Christian Heidel, vrea să-i implice pe jucătorii indiscplinați inclusiv în activități caritabile.

Schalke scrie istorie în Bundesliga cu un nou catalog de pedepse pentru jucătorii indisciplinați. Conducerea clubului a constatat că aceștia suportă foarte ușor amenzile - la salariile lor de milioane de euro nici nu este de mirare - și a decis să renunțe la a le mai opri din bani. În schimb, vor fi privați de timpul liber, cel puțin la fel de prețios!

"Cine greșește ar putea ajunge să lucreze în ziua liberă la magazinul de suveniruri al clubului", a anunțat managerul "minerilor", Christian Heidel. Prin această "muncă în folosul comunității", conducerea își atinge și un alt obiectiv: "Întărim astfel și relația dintre echipă și suporteri. Cine nu și-ar dori să primească o șapcă, un tricou sau un fular chiar din mâinile lui Goretzka?".

Iar pentru cine nu mai e loc în fanshop, va fi implicat în activități caritabile. "Fundația «Schalke hilft!»", în traducere "Schalke ajută!", "se va bucura cu siguranță să primească voluntari", a anticipat tabloidul Bild. Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1