INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

O legendă a Barcelonei a urlat la Guardiola: ”Dacă nu vrei să-i dau una peste picioare lui Messi, oprește antrenamentul!”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 10:15

Carles Puyol a povestit în Mundo Deportivo tratamentul la care îl supunea Messi la ședințele de pregătire: ”Am încercat să-l marchez om la om. M-a făcut de râs”.

Carles Puyol, fostul căpitan blaugrana, care a jucat o viață la Barcelona, s-a reîntâlnit cu Leo Messi la sugestia Mundo Deportivo. Și a povestit cotidianului catalan cum era artistul argentinian la pregătire.

"Mi se părea că are o viteză superioară față de noi toți. Pe lângă el, parcă eram în slow-motion", spune campionul mondial (2010) și european (2008).

Întrebat dacă i-a strecurat și lui mingea printre picioare, Carles a zâmbit: "Când e pe teren, Leo e extrem de competitiv. Vrea să câștige și folosește toate trucurile. Și nu sunt puține. Normal că mi-a dat și mie de multe ori «urechi». Îmi amintesc că, la începutul perioadei cu Guardiola antrenor, Pep organiza multe jocuri pe teren redus.

Într-unul din ele, am decis să-l marchez om la om pe Messi. Adevărul e că m-a făcut de râs. Pep mi-a cerut: «Să nu cumva să-l lovești!». Și eu am urlat la el: «Dacă nu vrei să-i dau una peste picioare, oprește antrenamentul». Am încercat totul, îmi era imposibil să-l opresc. Am fost însă atent, n-am vrut să intru prea tare la el".

20 de trofee a cucerit Puyol în 15 ani la prima echipă a Barcelonei (1999-2014)

"Messi a câștigat tot, este cel mai bun fotbalist din istorie. Dorința lui permanentă de a progresa și de a câștiga este neprețuită" Carles Puyol, fost căpitan Barcelona

"Am avut norocul să mă antrenez atâția ani zi de zi alături de Leo și întotdeauna mă uimea cu naturalețea lui. Jucam o mulțime de meciuri scurte și, când el voia, nu exista altă variantă. Echipa lui câștiga întotdeauna" Carles Puyol, fost căpitan Barcelona

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
valentinn10
valentinn10  •  30 Septembrie 2017, 18:40

Amintiri frumoase si mai ales traite...ce tare...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează