INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

O legendă a Barcelonei îl trimite pe Neymar la Real Madrid: "Astea sunt informațiile mele! Acolo va fi cel mai bun din lume"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2018 09:27

Rivaldo, fost jucător la Barcelona, a vorbit despre situația lui Neymar și l-a sfătuit pe brazilianul de 26 de ani să plece de la PSG și să meargă la Real Madrid.

" Neymar trebuie să meargă într-unul din cele patru campionate tari, Spania, Anglia, Italia sau Germania. Este foarte probabil ca el să ajungă la Real Madrid. Am spus că poate fi cel mai bun jucător din lume, dar nu va reuși asta dacă mai rămâne la PSG. Trebuie să plece de acolo. Dacă te uiți la Anglia, Spania Italia și Germania vezi că sunt diferite. Vorbesc despre fotbal.

Cred că Neymar nu se va întoarce la Barcelona. Situația lui a rămas foarte complicată acolo. Potrivit informațiilor pe care le am de la persoane apropiate și cu tot ce am auzit în ultima vreme, cred că este foarte probabil ca Neymar să meargă la Real Madrid. Acolo cred că poate fi cel mai bun jucător din lume", a declarat Rivaldo, potrivit Mundo Deportivo.

Neymar a venit al PSG în vara lui 2017, după ce francezii i-au plătit clauza de reziliere, de 222 de milioane de euro. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează