INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

O legendă a lui Bayern Munchen revine în conducerea clubului bavarez: "Mă voi ocupa de partea spirituală"

Uli Hoeness (dreapta)
Foto: Guliver/GettyImages
Uli Hoeness (dreapta) Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2016 13:54

După 21 de luni petrecute în spatele gratiilor pentru evaziune fiscală, Uli Hoeness se va întoarce în funcția de președinte al campioanei Germaniei.

Trimis după gratii pentru ca a ascuns câștiguri în valoare de 40 de milioane de euro, Hoeness a fost înlocuit la conducerea gigantului din Munchen de Karl Hopfner. De curând, acesta din urmă a declarat că nu îşi doreşte să fie reales.

Câștigător a trei Cupe ale Campionilor Europeni cu Bayern Munchen, Hoeness a oferit și o scurtă declarație cu ocazia revenirii sale: "Voi împărți munca cu Karl-Heinz Rummenigge. El se va ocupa de partea financiară, iar eu de cea spirituală", a mărturisit fostul atacant, ajuns la 64 de ani.

Interesant este că regulamentul Federației Germane îi permite lui Hoeness să activeze în domeniul în care o făcea și atunci când a comis frauda fiscală.

Prin comparație, conform legilor din România, lui Gică Popescu îi este interzis să ocupe orice post de conducere care are legătură cu domeniul fotbalului pentru cel puțin încă doi ani, deși infracțiunea comisă a fost similară.

(George Vintilă) 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează