INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

O legendă a lui Real Madrid respinge vehement teoria conspirației: "Ceea ce face Messi pe teren se datorează talentului, nu dopingului"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 03 august 2015 15:13

Manolo Sanchis, 50 de ani, legenda lui Real Madrid, are numai cuvinte de laudă pentru Lionel Messi, fotbalistul simbol al Barcelonei.

Invitat de Marca să răspundă întrebărilor cititorilor pe site, fostul internațional spaniol a respins vehement ipotezele citorilor conform cărora argentinianul Barcelonei s-ar dopa.

"Dubiile mele în ceea ce-l privește pe Messi sînt zero. Ceea ce face el pe teren, face grație talentului pe care îl are, nu datorită dopingului. Se fac nenumărate controale în ziua de azi, multe dintre ele neanunțate. Dacă te dopezi, te prind", a spus fostul fotbalist al lui Real Madrid

Manuel Sanchís a ajuns la Real Madrid în 1979. A făcut parte din a doua echipă a clubului între 1983 și 1984, apoi a jucat pentru prima echipă pînă în 2001.

A adunat 710 partide în tricoul alb, fiind căpitanul echipei timp de 13 ani. Are 48 de selecții pentru Spania.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
enjoythesilence
enjoythesilence  •  03 August 2015, 18:06

o poza cu Sanchis sa nu puneti, rata tilor. apesi tagul cu sanchis si nimic, zero rezultate cu acest tag. vai mama voastra de diletanti sinistri.

rangers94
rangers94  •  03 August 2015, 15:45

??????????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează