INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

O legendă a ”Portocalei mecanice” se transferă în Franța » A câștigat titluri cu Real Madrid și Inter

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat duminica, 06 august 2017 22:24

Internaționalul olandez Wesley Sneijder va ajunge la Nice din postura de jucător liber, după ce a plătit 4,5 milioane de euro pentru a rezilia acordul cu Galatasaray în această vară.

Echipa franceză speră ca fotbalistul să semneze până luni seara, pentru a fi trecut pe lista UEFA, în vederea meciului cu Napoli din play-off-ul din Champions League.

Fostul jucător al lui Real Madrid și al lui Internazionale Milano, în vârstă de 33 de ani, este aproape de a finaliza detaliile financiare cu formația de pe ”Allianz Riviera”, unde va evolua alături de Mario Balotelli și Dante.

El a ajuns duminică în orașul de pe Coasta de Azur, înainte de a efectua vizita medicală. Dacă totul va decurge normal, Sneijder va încheia o înțelegere pe un an cu echipa lui Lucien Favre.

Nice, care a încheiat sezonul trecut pe locul 3 în Ligue 1, va încerca să mai efectueze încă o mutare de marcă până la sfârșitul perioadei de transferuri. Formația franceză va disputa primul meci din play-off-ul Ligii Campionilor pe 16 august pe ”San Paolo” cu Napoli, iar returul în Franța pe 22 august.

Sneijder, care este cotat la 6,5 milioane de euro de transfermarkt, are în palmares numeroase titluri cu Real Madrid, Inter, Ajax sau Galatasaray. Cel mai strălucitor trofeu din cariera sa este Champions League, cucerit în 2010 cu echipa nerazzurrilor. În ultimul sezon, el a evoluat în 26 de meciuri în prima ligă din Turcia, înscriind 5 goluri. În naționala Olandei a jucat în 131 de partide, marcând de 31 de ori.

sursa: goal.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează