INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Raul ar putea fi adversarul Realului în Liga Campionilor + Visează să-i ia locul lui Ancelotti la vară

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 09:22 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 10:58

Raul, fostul celebru atacant al lui Real, a fost ofertat de Union Berlin și, dacă acceptă, i-ar putea întâlni pe madrileni pe 12 decembrie, în grupele Ligii Campionilor. În vârstă de 46 de ani, el antrenează acum echipa a doua a Realului, RM Castilla, iar Marca scrie că visează să-i ia locul lui Carlo Ancelotti la vară.

Nemții scriu că Raul, fostul mare atacant al Realului, este pe punctul de a se întoarce în Bundesliga. Potrivit publicațiilor Kicker și Bild, tehnicianul în vârstă de 46 de ani a fost ofertat de Union Berlin, echipă care l-a demis recent pe Urs Fischer, după un parcurs modest în startul sezonului 2023/2024.

Premieră în Bundesliga » Clubul din Champions League a numit o femeie pe postul de antrenor secund
BUNDESLIGA
Premieră în Bundesliga » Clubul din Champions League a numit o femeie pe postul de antrenor secund

Bild dezvăluie că Raul, 741 de meciuri și 323  de goluri pentru Real, între 1994 și 2010, se înscrie în profilul căutat de berlinezi. Mai mult, pe lângă spaniolă, vorbește alte două limbi de circulație, engleza și germana, ultima din perioada în care a evoluat la Schalke 04 (2010 - 2012). La „mineri”, el a fost coechipier cu Ciprian Marica, în 2011/2012.

Raul o antrenează în prezent pe RM Castilla, echipa secundă a Realului

Dacă se confirmă revenirea lui în Germania, fostul internațional spaniol ar putea-o întâlni pe Real pe 12 decembrie, în grupele Ligii Campionilor, la Berlin. În prima manșă, pe Santiago Beernabeu, Madridul a câștigat foarte greu, cu 1-0, grație unui gol înscris de Bellingham în prelungiri (90+4).

Ca antrenor, Union ar fi pentru Raul primul angajament într-un campionat de top al Europei. Cariera pe bancă și-a început-o în 2018, la juniorii Realului, iar un an mai târziu a preluat echipa a doua a clubului blanco, RM Castilla, unde activează și acum.

Marca scrie că Raul visează să-i ia locul lui Carlo Ancelotti

Cotidianul Marca scrie că el nu le-a dat deocamdată un răspuns nemților, dar că ar visa ca în vară să-i ia locul lui Carlo Ancelotti la prima echipă a Realului. Numai că situația este incertă.

Ancelotti, căruia îi expiră contractul în vară, a fost ofertat de federația braziliană, să preia echipa națională. Însă tehnicianul italian nu le-a dat deocamdată un răspuns clar sud-americanilor.

Xabi Alonso are cărți mai bune decât Raul

S-a arătat încântat de interesul pe care i-l arată, dar a lăsat de înțeles că va spera până-n ultima clipă că președintele Realului, Florentino Perez, îi va propune prelungirea colaborării.

Și dacă Ancelotti ar părăsi clubul la finele sezonului în curs, nu este sigur că Raul va fi alesul lui Perez. Cel mai vehiculat nume pentru succesiunea lui Don Carlo este al lui Xabi Alonso, și el un fost jucător blanco. Xabi face o treabă excelentă în Bundesliga, unde este lider cu Bayer Leverkusen. 

Mai puteți citi:

Și-a înșelat Leo Messi soția?! Afirmații scandaloase din Brazilia

Colegul lui Ionuț Radu a egalat recordul ireal stabilit de Florin Răducioiu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează