INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GAZIANTEPSPOR

O nouă dramă în lumea fotbalului » Un fost internațional ceh, găsit spânzurat în casă

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat luni, 24 aprilie 2017 11:53

Fostul internațional ceh Frantisek Rajtoral, 31 de ani, a fost găsit fără suflare în locuința sa din Gaziantep.

Colegii de la echipa locală Gaziantepspor au dat alarma după ce Rajtoral nu s-a prezentat la antrenamentul de ieri. Autoritățile l-au găsit pe fostul jucător al Viktoriei Plzen spânzurat, toate urmele indicând sinuciderea.

Născut la Pribram, Rajtoral și-a început cariera la echipa din orașul natal, Marila Pribram, în 2004. După un singur sezon, acesta a fost cumpărat de Banik Ostrava, ajungând apoi la Viktoria Plzen în schimbul atacantului Adam Varadi, în 2009. Fosta "aripă" a făcut parte din lotul Viktoriei care a ajuns în grupele Champions League în sezoanele 2011-12, respectiv 2013-14, dar și în optimile Europa League, în 2013 și 2014.

După o scurtă aventură nereușită în Bundesliga, la Hannover, în 2014, acesta a revenit la Plzen, semnând ulterior în vara anului trecut cu Gaziantepspor. A debutat la națională în 2012, ajungând până în "sferturile" EURO 2012 cu Cehia.

14 meciuria bifat Frantisek Rajtoral în tricoul naționalei Cehiei

"A fost o persoană respectabilă. Nu părea să aibă vreo problemă, chiar nu înțeleg de ce a recurs la un asemenea gest", a declarat președintele lui Gaziantepspor, Ibrahim Kizil, conform Goal.

"Cine se aștepta la o asemenea veste? Toți jucătorii mei sunt în stare de șoc, în lacrimi", a precizat antrenorul turcilor, Bulent Uygun.

Clubul alături de care a bifat două titluri în Cehia, dar și Cupa, respectiv Supercupa Cehiei, Viktoria Plzen, a adus un omagiu lui Rajtoral: "Odihnește-te în pace, Rajt, îți vom simți lipsa, nu te vom uita niciodată!"

38 de goluri și 27 de assisturi în 361 de partide a reușit fosta "aripă" în toată cariera

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează