INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRIMUL TRANSFER DE MARCĂ AL ANULUI

O nouă perlă la Manchester City!» Englezii şi Wolfsburg au bătut palma pentru transferul lui Dzeko

dzeko
dzeko

Articol de - Publicat luni, 03 ianuarie 2011 00:00

Manchester City a reuşit prima lovitură pe piaţa transferurilor în anul 2011. Presa din Anglia dă ca sigur transferul bosniacului Edin Dzeko la trupa de pe City of Manchester Stadium

"Cetăţenii" vor plăti pe golgheterul Bundesligii din sezonului trecut nu mai puţin de 31 de milioane de euro, urmînd ca jucătorul să primească un salariu de 6 milioane de euro pe an. Mai rămîne doar ca Dzeko să fie de acord cu termenii contractuali, mutarea avînd reale şanse să fie finalizată pînă la finele acestei săptămîni.

Conform tabloidului "The Sun", jucătorul fostei campioane a Germaniei, dorit şi de italienii de la Juventus Torino, ar putea debuta în partida contra celor de la Wolverhampton Wanderers, programată pe 15 ianuarie.

Venirea lui Dzeko ar putea avea şi alte consecinţe în lotul celor de la City. Astfel, Roque Santa Cruz şi Emmanuel Adebayor, doriţi de Lazio, respectiv Aston Villa, au mari şanse să părăsească formaţia antrenată de Roberto Mancini.

Dzeko, campion al Germaniei în 2009 cu Wolfsburg, a fost declarat cel mai bun fotbalist bosniac în 2009 şi 2010, avînd 66 de goluri marcate în cele 111 prezenţe în Bundesliga.

 

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează