INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGOLA

O nouă tragedie în fotbal. Cel puțin 17 morți înaintea primului meci de campionat din acest sezon în Angola.

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 11 februarie 2017 13:55

O nouă tragedie a lovit lumea fotbalului, de această dată în Angola. Cel puțin 17 persoane au fost ucise și alte sute au fost accidentate în urma unei busculade înainte de un meci de fotbal.

Publicațiile din Angola și Portugalia susțin că incidentul a avut loc vineri înainte de primul meci din acest sezon, disputat între echipele Santa Rita și Libolo, încheiat cu victoria la limită a oaspeților, 0-1.

Sute de oameni s-au îmbulzit la una dintre porți a stadionului situat în nord-vestul orașului Uige, fapt ceea a dus la împiedicarea unor oameni, căderea lor și mai apoi călcarea lor în picioare involuntar de către alte persoane prezente.

Agenția portugheză de știri Lușa a relatat că printre cei decedați s-ar afla și copii. Unii dintre cei căzuți au murit prin sufocare.
"Unii oameni au călcat pe alții. Sunt 76 de victime, dintre care 17 au murit!" a fost prima declarație a lui Ernesto Luis, directorul spitalului local, potrivit Reuters.

Președintele Angolei, Jose Eduardo dos Santos, a transmis condoleanțe familiilor îndoliate, a instruit funcționării să ajute răniții și a deschis o anchetă asupra acestui incident.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează