INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

O singură victorie în 6 meciuri » Zenitul lui Mancini se prăbușește: "Nu știe să așeze jucătorii!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 13:07

În ziua în care a împlinit 53 de ani, antrenorul italian al lui Zenit, Roberto Mancini, a pierdut și "turnirul" cu Spartak, scor 1-3: "Nu meritam să fim învinși, dar acesta e fotbalul".

Zenit l-a expulzat pe Mircea Lucescu și l-a adus pe Roberto Mancini, transferându-i jucători de 85 de milioane de euro. Dar italianul n-a reușit nimic în plus.

Ultimele șase etape au fost catastrofale. O singură victorie, acasă, 5-0 în fața modestei Tosno. În rest, trei înfrângeri și două egaluri. Cinci puncte din 18! Și a pierdut contactul cu liderul Lokomotiv, e la șase puncte în spate.

Într-o lună, Zenit a avut toate partidele importante, jucând și cu ȚSKA, și cu Lokomotiv, și cu Spartak. 0-0, 0-3 și 1-3! Ultimul eșec, luni, chiar în ziua în care Roberto sărbătorea 53 de ani. Un singur gol marcat și șase primite.

Mancini nu a scăpat de critici. "Are prea mulți fotbaliști buni și nu știe să-i așeze. În acest moment, echipa nu are coloană vertebrală. La un club care se vrea campion, ar trebui să aibă", a declarat Serghei Șcerbakov, fost fotbalist ucrainean, ex-Șahtior și Sporting Lisabona.

Italianul s-a apărat pe Twitter: "Nu meritam să pierdem, dar acesta e fotbalul". 

"Mancini crede că rezultatul e incorect? Să privească tabela! Rezultatul rămâne" Serghei Șcerbakov, ex-Șahtior și Sporting Lisabona

"Mulțumiri și celor care au uitat să-mi spună La Mulți Ani"

Roberto Mancini a postat pe Twitter după meci. "Mulțumiri tuturor celor care m-au felicitat de ziua mea de naștere", a scris antrenorul peninsular, completând malițios: "Mulțumiri și celor care au uitat să-mi spună La Mulți Ani". 

 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 Noiembrie 2017, 14:32

s-a ajuns la vorba mea...ajung aia sa planga dupa Lucescu. pe Lucescu daca il lasau 3 ani le facea echipa pe inca 10. si nici nu avea nevoie de 85 de milioane pe an transferuri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează