INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

O vedetă din Premier League e convinsă că Harry Kane poate evolua cu uşurinţă la Real Madrid: 'Nu ar avea nicio problemă!'

Harry Kane, foto: reuters
Harry Kane, foto: reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 11:15

Harry Kane, atacantul lui Tottenham Hotspur, a avut parte de un an 2017 fabulos, iar englezul ar putea părăsi trupa din North London în viitorul apropiat, Real Madrid fiind una dintre formaţiile care şi-ar fi manifestat deja interesul pentru acesta.

În 2017, Kane şi-a trecut în cont 39 de goluri în Premier League, devenind astfel cel mai bun marcator din istoria competiţiei într-un an calendaristic. Acest lucru i-a impresionat chiar şi pe adversarii săi, printre aceştia aflându-se şi Sergio Aguero, fotbalistul lui Manchester City, care consideră că vârful de 24 de ani poate evolua cu uşurinţă la un club de talia lui Real Madrid.

"Cred că jucătorii de o asemenea calitate nu ar avea o problemă să evolueze la un aşa club important, precum Real Madrid. Însă nu ştiu ce are el de gând, nu este problema mea.", a declarat argentinianul pentru Cadena Ser, potrivit Metro.

În această stagiune, Kane a înscris de 24 de ori pentru Spurs, în cele 25 de partide disputate în toate competiţiile, clasându-se pe primul loc şi în clasamentul golgheterilor din Premier League, cu 18 reuşite.

2022este anul expirării înţelegerii dintre Kane şi Tottenham

120 de milioane €de euro este cota de piaţă a englezului, potrivit transfermarkt.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează