INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORDOBA

Ofertă de ultimă oră pentru Andone! » Va juca la o echipă de tradiţie din Spania

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2016 20:17

Deportivo la Coruna insistă pentru transferul lui Florin Andone și este dispusă să ofere cinci miliaone de euro pentru atacantul român.

Cordoba a refuzat prima ofertă înaintată de Deportivo, de 3 milioane de euro și insistă să primească 30% dintr-un viitor transfer al atacantului de 23 de ani, informează Diario Cordoba.

Andone a fost aproape de un transfer la Galatasaray, însă jucătorul și-a reconsiderat poziția din cauza situației tensionate din Turcia. 

Deportivo a încheiat sezonul trecut din La Liga pe poziția a 15-a, la un punct în spatele echipei pe care a antrenat-o Costel Gâlcă, Espanyol. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Iulie 2016, 05:12

...de ce sa fie cel mai bun roman ?...ca a dat in bara intr un moment cheie cu Albania...daca nu rata atunci acum era transferat ...cui ii trebuie un ratangiu ?

florisking
florisking  •  16 Iulie 2016, 04:20

cel mai bun fotbalist roman in acest moment...sper sa aiba o cariera foarte frumoasa...

853246084756615
Marcel Popa  •  15 Iulie 2016, 22:56

atatea oferte are de nu mai poate respira,era bine daca erau adevarate.nu a dat un amarat de gol la euro si promovati la el din greu.incet, incet deveniti can-can.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează