INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

„Îl așteptăm și până în 2024” » Ofertă insistentă pentru Carlo Ancelotti! Delegația a aterizat la Madrid

Carlo Ancelotti, foto: Guliver/gettyimages
Carlo Ancelotti, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2023 22:51 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 22:51

Ednaldo Rodrigues, președintele Confederației braziliene, s-a deplasat în Spania pentru a discuta direct cu Florentino Perez eliberarea lui Carlo Ancelotti de anul de acord cu Real Madrid. Acesta i-a cerut omologului spaniol să-i pună o pilă la președintele clubului blanco.

Naționala Braziliei a depășit o jumătate de an de când are vacant postul de selecționer, dar pare că nu se grăbește să rezolve urgent problema. Motivul? Președintele Confederației (CBF) a făcut o fixație pentru un anumit antrenor și nu se lasă până nu îl convinge să vină. Ednaldo Rodrigues e obsedat de Carlo Ancelotti și doar pe el îl vede succesor al lui Tite, demis după parcursul slab al Seleção la CM 2022 din Qatar:

„Este printre cei mai buni din lume și ar fi frumos să îl aducem la una dintre cele mai bune naționale mondiale și asta o spun fără a-i ofensa pe ceilalți tehnicieni și pe celelalte echipe. Toți jucătorii cu care a lucrat zic că Ancelottti a fost cel mai bun antrenor avut în carieră și i-a ajutat mult să crească".

Dorinel Munteanu atacă 4 tehnicieni din SuperLiga: „Pentru mine, nu sunt antrenori”
ATAC
Dorinel Munteanu atacă 4 tehnicieni din SuperLiga: „Pentru mine, nu sunt antrenori”

Ednaldo Rodrigues, președintele Confederației braziliene: „Sunt căpos și nu renunț ușor”

Ancelotti s-a declarat onorat de ofertă, însă în același timp a refuzat-o, pentru că mai are un an de contract cu los blancos și n-are de gând să nu-și respecte obligația. Și a repetat-o în mai multe rânduri fără a-l dezarma însă pe Rodrigues. Acesta va rămâne în Spania până sâmbătă, când cvintupla campioană mondială are un amical cu Guineea la Barcelona, și speră să-l poată întâlni pe președintele lui Real pentru a negocia eliberarea italianului.

I-a cerut ajutor și omologului spaniol, Luis Rubiales, să-i pună o pilă la Florentino Perez ca să poată aranja discuția: „Sunt obișnuit să lupt și nu renunț deloc ușor. De felul meu sunt insistent și o persoană optimistă, plină de speranță. Nu plec până nu vorbesc și cu Perez".

Chiar dacă discuțiile nu vor da niciun rezultat pozitiv, Rodrigues e dispus să-l aștepte pe Ancelotti până devine liber. Adică, după ce Brazilia va disputa și Copa America din SUA. În ideea de a-l avea disponibil de la începutul preliminariilor pentru CM 2026. Până atunci ar urma să fie pus un antrenor interimar sau să fie păstrat Ramon Menezes, de la naționala U20.

Citește și: 

Kylian Mbappe are în garaj un Ferrari de 500.000 de euro, dar nu are carnet: „Iată unul dintre dezavantajele de a reuși rapid în viață!”

SCANDALOS! Au pus jucătoarele să-și arate organele genitale la Mondial, ca să demonstreze că sunt femei! „A trebui să cedăm la umilința asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
armand
armand  •  14 Iunie 2023, 00:27

Putini antrenori ar putea disciplina nationala aceea plina de razgaiati si boemi. Don Carlo se afla printre cei care ar putea face asta.Eu cred ca doi: Don Carlo si P. Guardiola!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează